ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua a anunțat pe pagina de Facebook că jucătorii vor evolua într-un echipament nou de culoare albă, la meciurile din deplasare, designul fiind inspirat din echipamentul folosit în 1986, când formația stelistă a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

"Designul noului echipament este inspirat de echipamentul folosit în anul 1986 la cel mai important moment din istoria clubului.

În mai 1986, FC Steaua București devenea prima echipa din Estul Europei care a câștigat cel mai important trofeu de club, reușind să învingă la Sevilla mult mai titrata echipa FC Barcelona. Pentru a celebra 30 de ani de la această reușită, noul echipament de joc pentru meciurile desfășurate în deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa în meciul care i-a adus titlul de campioană europeană",  a anunțat Steaua pe Facebook.

Noul echipament este de culoare albă, cu detalii de culoare roșie. Părțile laterale ale echipamentului au o dungă de culoare roșie care se întinde pe toată lungimea tricoului și a șortului. Dungile laterale expandează, atunci când jucătorul se află în mișcare, pentru a oferi o ventilație îmbunătățită și pentru a dezvălui inserții de culoare albastră care sunt poziționate dedesubt.

Jambierele sunt de culoare roșie și prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor.

Primul meci la care jucătorii steliști vor îmbrăca noul echipament este finala Cupei Ligii, cu echipa Concordia Chiajna, programat în această seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională.