ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stejarii au de astăzi un nou echipament de joc pentru sezonul 2016, echipament ce promovează simbolurile stramoșești, anunță pagina de Facebook a Federației Române de Rugby.

Prima partidă pe care Stejarii o vor disputa în noul echipament va fi în Rugby Europe Championship 2016 și va avea loc pe 6 februarie, la Cluj, pe "Cluj Arena”, de la ora 17:15.

Pe lângă aceasta, Federatia Romana de Rugby anunta asocierea cu Dolce Sport. Astfel, toate competitiile din rugbyul romanesc, dar si meciurile echipei nationale se vor muta din acest an, in premiera, pe canalele televiziunii Dolce Sport. Parteneriatul se intinde pe durata a patru ani, iar pe langa drepturile pentru TV, Dolce Sport le-a preluat si pe cele pentru online si aplicatii mobile.

Noul parteneriat va debuta pe 6 februarie prin transmiterea meciului din Rugby Europe Championship, dintre Romania si Portugalia, de la Cluj, de pe Stadionul "Cluj Arena”, cu incepere de la ora 17:15.

"Este important sa avem un partener media puternic si ma bucur ca a fost ales Dolce Sport pentru ca sunt profesionisti si ceea ce cautam noi este calitatea. Sper sa fie un parteneriat benefic atat pentru rugbyul romanesc, cat si pentru Dolce Sport si sa promovam impreuna valorile acestui sport, precum fair-play, respect, disciplina, integritate, spirit de echipa. Ma bucur ca va fi o colaborare care acopera toata perioada dintre Cupele Mondiale, pentru ca practic putem vedea exact cum evolueaza jocul echipelor din campionat si cel al nationalei. In plus, ne simtim intr-un fel obligati sa aducem telespectatorului meciuri de o calitate mult mai buna”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele Federatiei Romane de Rugby.