ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pugilistul român Flavius Biea a ieşit învingător din meciul cu belgianul Arnaud Dimidschtein, pe care l-a învins la puncte, vineri seară, într-o gală profesionistă în Canada, la Pointe-Claire (Quebec), partida fiind desfăşurată pe durata a şase reprize la categoria welter.

La cei 25 de ani ai săi, Flavius Biea, a susţinut primul meci după mai bine de un an de pauză, iar decizia victoriei în favoarea lui a fost dată în unanimitate (60-54, 60-54, 59-55), în fața unui boxer mai experimentat (28 ani), Dimidschtein având acum în palmares nouă victorii (2 KO), opt înfrângeri (3 KO) și două egaluri.

Românul a bifat a opta sa victorie la profesioniști din tot atâtea confruntări, trei încheindu-se înainte de limită. Pugilistul timișorean a început o colaborare cu promotorul Chris Gănescu, în Canada, în încercarea de a-și revitaliza cariera, iar acesta a fost primul meci, sub privirile fostului campion mondial Lucian Bute.