ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adina Diaconu și Cristian Pletea (FOTO) au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, din cadrul Campionatului European U21 de tenis de masă. În finală, cei doi au trecut în cinci seturi de un cuplu din Franța. Andreea Dragoman și Adina Diaconu au cucerit bronzul la dublu feminin.

România a reușit o nouă performanță remaracabilă la tenis de masă. La Campionatul European U21 din Croația, Adina Diaconu și Cristian Pletea au cucerit medalia de aur în proba de dublu mixt, după un parcurs excelent.

Adina și Cristian, cotați cu șansa a treia, au eliminat patru perechi pentru a ajunge în finală, iar în ultimul act s-au impus dramatic contra francezilor Bastien Rembert și Nolwenn Fort, scor 3-2, la seturi.

Tot la turneul final din Croația, Andreea Dragoman și Adina Diaconu au obținut medalia de bronz la dublu feminin. Ele au pierdut semifinala contra unei perechi din Rusia, în cinci seturi.

Cele două sunt calificate în semifinale și în proba de simplu, care se va disputa astăzi. La băieți, Rareș Sipoș ne va reprezenta în penultimul act. În proba de dublu masculin, Cristian Pletea și Rareș Sipoș vor juca finala.

La ediția de anul trecut, desfășurată în Portugalia, Adina Diaconu a cucerit titlul de campioană europeană U21 în proba de simplu feminin.