ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suporterii echipei naționale de fotbal a României pot vota sloganul tricolorilor pentru EURO 2016, dintre trei propuneri reținute, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, citat de Agerpres.

Cele trei variante care pot fi votate sunt: „Pasiunile redau emoții, emoțiile nasc victorii. Uniți pentru România!”, „În piept același ritm, în vene același sânge, în minte același gând! România!” și „O echipă, trei culori și milioane de inimi care bat pentru România!”.

Cel mai de succes mesaj va fi inscripționat pe autocarul selecționatei României pe durata turneului final al Campionatului European. Este vorba despre un demers la nivel continental inițiat de UEFA care îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final să aleagă mesajul ce va fi inscripționat pe autocarele echipelor.

Până la începutul lunii martie, fanii au putut înscrie propriul slogan pe site-ul uefa.com, iar de acum, cele mai inspirate trei propuneri pot fi votate de toți suporterii. Pentru suporterii care votează, UEFA a pregătit și un premiu: un set promoțional oferit de sponsorul competiției și al acestei campanii.