ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, marți, în semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, după 6-4, 6-3, 7-6 (2) cu cuplul Marcin Matkowski (Polonia)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numărul 7.

Tecău și Rojer, favoriții numărul patru ai probei, s-au impus după o oră și 51 de minute și vor juca în penultimul act contra învingătorilor din meciul care îi opune pe americanii Bob și Mike Bryan, principalii favoriți, și cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numărul 9, scrie Agerpres.

Horia și Jean-Julien și-au asigurat un cec de 85.000 lire sterline și 720 de puncte ATP, cei doi oprindu-se în optimi la ediția de anul trecut.

Horia Tecău este calificat și în optimile probei de dublu mixt, alături de slovena Katarina Srebotnik (favoriții numărul 6), urmând să înfrunte cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Raquel Kops-Jones (SUA), cap de serie numărul 10.