ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După succesul din Spania, timișorenii sunt la a doua victorie din meciurile de calificare pentru Challenge Cup. Italienii de la Femmi Rugby Rovigo Delta nu au avut nicio șansă în partida de sâmbătă după-amiază de la Timișoara, în care au încasat 45 de puncte de la Saracens RCM. Peninsularii au reușit doar 13, dintre care un singur eseu.
 
După ce au câștigat în plan intern tot ce era de câștigat, timișorenii și-au îndreptat ambițiile către competiția europeană. După 45-13 cu italienii de la Rovigo, Timișoara Saracens RCM s-a ales din nou cu bonus ofensiv, acumulând 10 puncte în primele două partide. Din păcate, timișorenii au rămas fără Stelian Burcea și Fonovai Tangimana, care au părăsit terenul accidentați, fiind incerți pentru viitoarea partidă.
 
Peste nici o săptămână, tot pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, de la ora 12.30, urmează partida cu cei de la Fiamme Oro Rugby Roma. O victorie și în această întâlnire aproape ar garanta trecerea timișorenilor în următoarea rundă a calificărilor.