ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial transferul internaționalului român Eric Bicfalvi, ultima oară la clubul Liaoning Whowin FC (China).

În vârstă de 28 de ani, noul jucător dinamovist și-a început cariera la Jiul Petroșani, a mai evoluat în Liga 1 pentru Steaua și Gloria Buzău și s-a consacrat în prima ligă ucraineană, la Volyn Lutsk.

Eric Bicfalvi s-a numărat printre jucătorii convocați la prima reprezentativă a României în preliminariile CE 2016, fiind rezervă în partidele cu Irlanda de Nord, 2-0 la București și 0-0 la Belfast.

În 2014, la primul meci al selecționerului Anghel Iordănescu în noul mandat la prima reprezentativă, Eric Bicfalvi a jucat 23 de minute în meciul amical cu Danemarca, 2-0 pentru România.

1 selecție are Eric Bicfalvi la echipa națională a României, pe 18 noiembrie 2014, în meciul amical România - Danemarca (2-0).

17 goluri a marcat Eric Bicfalvi pentru Volyn Lutsk în sezonul competițional 2014-2015.

82 de meciuri și trei goluri are Eric Bicfalvi în Liga 1, unde a jucat pentru Jiul Petroșani, Steaua și Gloria Buzău.

26 de goluri în 72 de meciuri are Bicfalvi în prima ligă ucraineană, unde a jucat numai pentru Volyn Lutsk.

22 de partide a evoluat Eric Bicfalvi în cupele europene.

2006 este anul în care Eric Bicfalvi a debutat în prima ligă a României, în partida Jiul Petroșani - Politehnica Iași 3-1.

2 goluri în 23 de partide a adunat Eric Bicfalvi la echipa reprezentativă Under 21 a României.