ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul Leo Grozavu a anunțat că demisionează de la conducerea echipei de fotbal FC Botoșani, în urma gestului din timpul partidei de luni contra echipei Astra Giurgiu, când tehnicianul l-a lovit pe atacantul Cătălin Golofca.

„Îmi cer scuze în fața lotului de jucători și a celor din echipa tehnică. Încerc să îmi cer scuze tuturor tehnicienilor din România cărora probabil le-am produs un prejudiciu de imagine. Îmi exprim regretul pentru cele întâmplate și țin să le mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine în această perioadă. Asta nu înseamnă că au fost de acord cu gestul meu, dar mi-au arătat susținerea”, a declarat Grozavu, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit Agerpres, demisia nu a fost acceptată de președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, care a precizat că o decizie în acest sens va fi luată, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

În minutul 83 al meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, la scorul de 2-0 pentru echipa gazdă, Golofca a fost înlocuit de Grozavu cu Andrei Hergheligiu, iar apoi, nervos, și-a dat jos tricoul de joc și l-a aruncat, așezându-se pe banca de rezerve. Potrivit imaginilor TV, Grozavu, care a observat gestul fotbalistului, l-a lovit în față și apoi a aruncat tricoul înspre fotbalist.