ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internaţională relatează la unison un episod ilar: un bărbat s-a trezit în comă după 11 ani şi primul lucru de care a întrebat a fost ce mai face Roger Federer. 
Înapoi în timp, pe 12 decembrie 2004, spaniolul Jesus Aparicio a fost implicat într-un accident grav, chiar în ziua majoratului său, eveniment care l-a trimis într-o comă profundă.

La avea vreme, idolul lui din tenis, Roger Federer, avea 23 de ani, era lider în tenisul masculin mondial şi câştigase trei din cele patru Grand Slamuri ale anului. 11 ani mai târziu, când Jesus Aparicio s-a trezit din comă, s-a interesat de evoluţia elveţianului, după cum singur a declarat pentru tennisworld.org:
 
„Sincer, mi-a venit brusc ideea să întreb ce face Roger. Mă gândeam că s-a retras. Când am aflat că are 34 de ani, că încă joacă tenis și că e numărul doi mondial, am crezut că lumea râde de mine. Nu îmi venea a crede. Când mi s-a spus că a câștigat 17 titluri de Mare Șlem, mi-am pus mâna la gură. Știam că e foarte bun, dar n-am crezut niciodată că va câștiga atât de mult".