ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Neșu este un om puternic și un caracter deosebit. Fostul fotbalist este dovada că nimic nu este imposibil atât timp cât există credință, determinare și mult sprijin.

Chiar dacă suferă de o paralizie parțială din cauza unui accident suferit la antrenamentele fostei sale echipe, FC Utrecht, fotbalistul le dă tutror o lecție de viață.

El și-a înființat și o fundație prin care sprijină persoanele cu aceeași probleme ca el, iar în timpul liber își vizitează prietenii.

George Ogăraru este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, iar acest lucru se vede la orice pas.

Ogăraru a postat pe Facebook zilele trecute o fotografie cu Mihai Neșu, prin care se declară extrem de fericit de vizita acestuia.

„Mare bucurie ne-a adus in Olanda vizita fratelui meu drag!! Suntem pur si simplu fericiți să-l vedem pe Mihai atât de vesel, pozitiv, puternic si bun, organizat, implicat si totodata liniștit sufletește!! O, ce exemplu de om!! Nu uitați sa donați 2 € prin sms la 8838 către Fundația Mihai Nesu pentru a susține alaturi de Mihai copilașii centrului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea!!”, a scris George Ogăraru pe Facebook.