ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa din Franţa „vuieşte" despre un subiect care a provocat multe controverse. Mai exact, Gael Givet, fostul fundaş al lui AS Monaco, a oferit o declaraţie preluată intensiv. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani, legitimat în prezent la Arles-Avignon, a evoluat anul acesta şi la Evian, formaţie pentru care a evoluat  doar într-un meci în Ligue 1.

„Cu trei zile înaintea primului meu meci oficial, am fost chemat în biroul președintelui pentru ceva ce mie mi se pare nebunesc și care nu are nici o legătura cu fotbalul. Am fost complet dezgustat. Problema era barba mea prea lungă. În Evian, au vrut să mă forțeze să renunț la ea, deoarece era prea lungă. La 33 de ani, nu poți să mă tratezi în felul ăsta, să îmi spui că mă confunzi cu un jihadist, când eu nici măcar nu m-am convertit la islam", a declarat Gael Givet, preluat de gsp.ro.