ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Marin, fotbalist legitimat la Unirea Tărlungeni, a fost implicat în două accidente rutiere în doar 48 de ore. După meciul cu Olimpia Satu Mare (2-2), disputat duminică, mijlocaşul s-a întors acasă alături de un coleg Răzvan Dîlbea, când, pe drumul între Codlea și Vlădeni, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un trunchi de copac. „Ne-am dat jos și nu ne venea să credem că am scăpat teferi, la ce traseu a avut mașina", a povestit Sorin Marin potrivit gsp.ro. 

A doua zi a urmat un alt moment critic, când fotbalistul se afla în autobuz, în drum pe Braşov, iar vehiculul a fost lovit, între Șercaia și Perșani, de o maşină venită din sens opus. În urma ciocnirii, limuzina s-a rupt în două, iar șoferul și pasagerul din dreapta au murit pe loc, însă din autobuz nu a mai fost nimeni rănit. 

„Autobuzul s-a răsturnat pe partea mea, majoritatea geamurilor s-au spart. Am căzut unii peste alții, toată lumea țipa. Mi-am adus aminte ce pățisem cu două zile în urmă. Mi-am făcut cruce și I-am mulțumit lui Dumnezeu", a conchis Sorin Marin.