ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Dragomir, căpitanul echipei naţionale de fotbal U16, a ajuns la o înţelegere cu Arsenal Londra, pentru prima dată în istoria noastră. Mijlocaşul în vârstă de 16 ani a mai evoluat la ACS Poli Timişoara, devenind cel dintâi fotbalist român care semnează cu formația londoneză.

Trecutul lui s-a mai intersectat cu clubul englez, pentru care jucătorul nostru a dat probe, însă oficialii echipei din Banat căutau să-l trimită în Italia, unde două echipe voiau să ofere 500.000 de euro, nu 100.000, cum era dispusă să dea conducerea grupării londoneze.
 
Anunţul mutării a fost făcut de agentul fotbalistului, Cătălin Sărmăşan, care a notat pe Facebook: „Moment istoric în fotbalul românesc! Vlad Dragomir, căpitanul echipei naţionale U16, este primul fotbalist român care semnează un contract cu Arsenal Londra. Felicitări Vlad, felicitări familiei Dragomir şi tuturor celor care au contribuit la formarea şi ascensiunea ta!", a scris agentul jucătorului, Catalin Sărmășan, pe Facebook.