ACTUALIZARE Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit.

Incident grav în această seară, la meciul de fotbal dintre Dinamo București și Viitorul Constanța. Unul dintre fotbaliștii echipei gazdă, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbușit pe teren, fără să fie atins de cineva. Sportivul a fost preluat de urgență de o ambulanță.

10 medici încearcă să îl resusciteze pe Ekeng, dar situația acestuia nu este încă una mai bună, potrivit digisport.ro.

La doar 7 minute după ce Mircea Rednic l-a trimis în teren în confruntarea cu Viitorul, mijlocașul la închidere de 26 de ani din Camerun s-a prăbușit pe teren și a rămas inert. Imediat, jucătorii Viitorului au trimis mingea în out, realizând că este vorba de o problemă gravă.

Ambulanța a pătruns imediat pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor, pentru ca apoi să îl transporte la Spitalul de Urgențe.

Din reacțiile avute de jucători, problemele lui Ekeng sunt extrem de grave. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost surprins de camerele de filmat plângând în hohote.

De notat că jucătorul african fusese ultimul jucător schimbat de Mircea Rednic. După ieșirea lui, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, potrivit Digi24.

Din informațiile obținute de reporterii Digi Sport prezenți la stadion, în momentul în care a fost urcat în ambulanță, mijlocașul nu își recăpătase cunoștința.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews