ACTUALIZARE Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit.

Incident grav în această seară, la meciul de fotbal dintre Dinamo București și Viitorul Constanța. Unul dintre fotbaliștii echipei gazdă, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbușit pe teren, fără să fie atins de cineva. Sportivul a fost preluat de urgență de o ambulanță.

10 medici încearcă să îl resusciteze pe Ekeng, dar situația acestuia nu este încă una mai bună, potrivit digisport.ro.

La doar 7 minute după ce Mircea Rednic l-a trimis în teren în confruntarea cu Viitorul, mijlocașul la închidere de 26 de ani din Camerun s-a prăbușit pe teren și a rămas inert. Imediat, jucătorii Viitorului au trimis mingea în out, realizând că este vorba de o problemă gravă.

Ambulanța a pătruns imediat pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor, pentru ca apoi să îl transporte la Spitalul de Urgențe.

Din reacțiile avute de jucători, problemele lui Ekeng sunt extrem de grave. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost surprins de camerele de filmat plângând în hohote.

De notat că jucătorul african fusese ultimul jucător schimbat de Mircea Rednic. După ieșirea lui, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, potrivit Digi24.

Din informațiile obținute de reporterii Digi Sport prezenți la stadion, în momentul în care a fost urcat în ambulanță, mijlocașul nu își recăpătase cunoștința.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.