ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Romario Kortzorg (26 de ani), fostul mijlocaș de la ASA Tg. Mureș, a fost prezentat oficial la Dinamo București.

Mutarea a fost anunțată prin intermediul site-ului oficial al clubului din Ștefan cel Mare. Născut la Rotterdam, olandezul și-a început cariera de fotbalist la clubul Ridderkerk și a mai evoluat pentru Dijkse Boys, Apeldoorn și Dordrecht (Olanda), Botev Plovdiv (Bulgaria) și Erzgebirge Aue (Germania).

"Sunt fericit că am oportunitatea de a juca la Dinamo. Voi da totul pe teren în fiecare minut în care antrenorul va conta pe mine. Voi lupta pentru echipă și pentru suporteri. Sper să câștig din nou un trofeu în România”, a declarat Romario Kortzorg pentru fcdinamo.ro.

La ASA Târgu Mureș, Kortzorg a acumulat 18 partide, un gol și trei pase decisive în acest sezon. În palmaresul său, mijlocașul olandez și-a trecut și un trofeu, Supercupa României 2015/2016. În cupele europene, Kortzorg a strâns 7 partide și un gol, în tricoul lui Botev Plovdiv.