ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un oficial britanic a fost victima unei confuzii între Bucureşti şi Budapesta, el ajungând în Ungaria, din greşeală, în condiţiile în care trebuia să participe la un eveniment în România.

Un asistent din cadrul Ministerului Sportului a insulei britanice Jersey a ratat un eveniment organizat la Bucureşti, Dance World Cup, din cauza unui bilet de avion cumpărat greşit. Concret, un angajat al său i-a cumpărat biletul pentru Budapesta, în loc de Bucureşti. Potrivit BBC, Steve Pallett era aşteptat de organizatorii evenimentului, care urmau să-i ofere un steag pentru viitoarea ediţie a Dance World Cup, care va avea loc în Jersey, în 2016.

Astfel, oficialul britanic şi-a prezentat scuzele şi a spus că îi pare rău că a irosit 1.000 de lire sterline din banii contribuabililor.

Steve Pallet ar fi trebuit să ţină şi un discurs  în faţa invitaţilor la eveniment. Sunt peste 3.000 de concurenţi din 32 de ţări, inclusiv Anglia, Irlanda de Nord şi Ţara Galilor.