ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnaliştii nemţi anunţă tensiuni în rândul naţionalei ungare, notând faptul că Paul Dardai ar putea renunţa la cârma maghiarilor, dat fiind faptul că antrenează în paralel şi o echipă de club, Hertha. „A fost, probabil, ultimul meci (n.r. cel cu Finlanda, încheiat cu 1-0 în favoarea maghiarilor) pentru Dardai ca selecționer al Ungariei. Pare deja o decizie clară, deși nimeni nu a vrut să abordeze această problemă până acum. Una extrem de delicată", notează presa germană. 


Pe 4 septembrie 2015, România joacă un meci foarte important în cadrul preliminariilor pentru CE 2016, pe terenul reprezentativei Ungariei. Dacă vor reuşi o victorie la Budapesta, fotbaliştii conduşi de Anghel Iordănescu se vor califica deja la turneul final din Franţa.

Din primele informaţii, nemţii nu mai rezonează cu varianta de compromis în care Paul Dardai se împarte între două loturi de antrenat, iar oficialul Herthei, Michael Preetz, a anunțat că în luna iulie se va lua decizia finală în această privinţă. De altfel, în contractul lui Paul Dardai este stipulat clar că Hertha poate oricând să decidă ca antrenorul să rămână doar la echipa de club.

„Vreau să-l felicit pe Pal pentru punctele importante pe care le-a obținut în preliminariile Euro 2016. Să-l lăsăm acum să se bucure de vacanță! Apoi, vom vorbi despre situația lui cu el, dar și cu Federația din Ungaria. În luna iulie vom lua decizia finală!", a declarat Michael Preetz.
Replica lui Paul Dardai nu a întârziat să apară: „Nu știu exact ce scrie în contract, nici nu mă interesează. Acum e imposibil să mă ia cineva de aici, inima mea e maghiară!".