ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacantul Virgil Postolachi (18 ani), unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Europa, a primit marți cetățenia română, a anunțat ambasada României de la Paris pe pagina sa de facebook.

„Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promițători tineri fotbaliști ai campioanei Franței, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetățean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetățenie română în cadrul unei ceremonii emoționante'', se arată în mesajul postat de ambasadă.

Astfel, Postolachi va fi eligibil pentru convocarea la loturile naționale ale României.

Postolachi a jucat șase meciuri pentru PSG în sezonul trecut al Youth League, marcând două goluri. El are în palmares două titluri de campion al Franței la categoria de vârstă Under-17, iar în vară s-a pregătit cu prima echipă a campioanei Franței, în absența starurilor care au participat la Cupa Mondială și au avut o vacanță prelungită.