ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele FRF le dă o veste bună microbiștilor. După remiza din Irlanda de Nord, naţionala României va urca în primele 10 în clasamentul FIFA care va fi dat publicităţii la începutul lunii următoare. Tricolorii sunt aproape siguri că vor fi cap de serie la tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Mondialul din 2018.

"Deși nu s-a publicat, cunoaștem deja că suntem în primele zece țări la nivel internațional, lucru care ne va sprijini și ne va ajuta în ceea ce înseamnă tragerea la sorți din luna iulie", spune Răzvan Burleanu.

Şeful FRF a dat asigurări că relaţia dintre selecţioner şi Răzvan Raţ nu s-a deteriorat după episodul Belfast. Actualul lider de selecţii al tricolorilor s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a jucat cu Irlanda de Nord, deşi a făcut tot posibilul pentru a se recupera până la ora meciului, potrivit digi24.ro.

România va juca următorul meci din campania de calificare la EURO 2016 în deplasare, cu Ungaria. Partida de la Budapesta se va juca pe 4 septembrie.