ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul de conducere al clubului Al Ittihad a aprobat revenirea antrenorului Victor Pițurcă la conducerea tehnică a echipei pe care o părăsise în urmă cu 6 luni.

Antrenorul a semnat un contract pe un an și jumătate cu fosta sa echipă și îl va înlocui pe Ladislau Boloni, cel care a fost demis de conducerea clubului.

"Fotbalul e viața mea, așa că am lenevit destul șase luni și de săptămâna viitoare o să încep treaba. A fost simplu, fiindcă după o lună de zile am început să vorbesc cu cei de la Ittihad. Mi-au simțit lipsa. A fost vorba de Loți Boloni, însă foarte repede au început discuțiile. Toată lumea a dorit să mă întorc, președintele, suporterii... Acum e foarte important ce vom realiza acolo", a declarat Pițurcă pentru whttp://www.dolce-sport.ro.

Opt luni a durat primul mandat al lui Pițurcă la Al Ittihad. Iar acum, arabii îl aduc înapoi la echipă. Pițurcă s-a înțeles cu saudiții și va reveni în Golf după o jumătate de an.