ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa naţională masculină de handbal a României a învins formaţia Italiei, miercuri, scor 28-22, într-un meci care conta pentru Grupa C,  în prima fază a preliminariilor Campionatului European din 2018. Turneul final va avea loc în 2018, în Croaţia, România participând cel mai recent la un Campionat European la ediţia din 1996.  

Pentru ţara noastră au evoluat Mihai Popescu, Andrei Mihalcea (trei goluri), Alin Sania, Laurentiu Toma (trei), Dan Racotea, Cristian Ghita (unul), Viorel Fotache, Dragos Iancu, Cristian Fenici (unul), Marius Novanc (opt), Alexandru Csepreghi (patru), Chike Onyejekwe (şase), George Buricea, Bogdan Criciotoiu, Demis Grigoras (doi).  

În acest moment, România se află pe primul loc în clasament, cu şase puncte, fiind urmată de Italia (4p) şi Kosovo (0p). Tricolorii sunt practic calificaţi în faza următoare a preliminariilor, urmând să joace returul cu Italia, duminică, 14 iunie, la Reşiţa (ora 17:00).