ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2015-2016. În urma acestei trageri, vom avea două partide extrem de interesante, Viitorul lui Gică Hagi va înfrunta Steaua, în timp ce Dinamo va evolua împotriva liderului din Liga 1, Astra Giurgiu.

Programul sferturilor:

Viitorul - Steaua

ACS Poli Timişoara - ASA Târgu-Mureş

Dinamo - Astra

CSMS Iaşi - CFR Cluj

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării (conform art.30.6.1 din ROAF).

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă (conform art.30.9 din ROAF).

Partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României se vor disputa în zilele de 15, 16 şi 17 decembrie, programul urmând a fi comunicat ulterior de FRF.