ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală la Wimbledon. În optimi, românca o întâlneşte pe elvețianca Timea Bacsinszky, favorita numărul 15.

"Sunt foarte fericită, îmi doream foarte mult să câștig. Am mai făcut un tur patru la US Open și mă întrebam când o să mai vină altul și uite că a venit! Mă bucur și pentru acea finală de la Nottingham, care mi-a dat multă încredere", a declarat Niculescu.

Despre partida cu cehoaica Pliskova spune că "mă gândeam să pun tot timpul primul serviciu în teren, ceea nu prea s-a întâmplat. Dar la un moment m-am gândit: asta e, pierd setul, mai e unul și atunci când mi-a trecut prin minte acest lucru, am jucat mai bine. Acolo a fost cheia. M-am bucurat enorm pentru că nu e ușor să joci pe iarbă cu astfel de fete", potrivit b1.ro.

Meciul dintre Monica Niculescu şi Timea Bacsinszky este programat luni, 6 iulie, de la pra 15.00.