ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandra Dulgheru (51 WTA) s-a duelat cu franțuzoaica Alizé Cornet (29 WTA), în cadrul celui de-al doilea meci al zilei la Roland Garros. Românca a pierdut în două seturi, după o partidă de aproape două ore, scor 6-2, 7-5 în favoarea adversarei.

În aceeași zi, Simona Halep a cedat în fața croatei Mirjana Lučić-Baroni (70 WTA), după o oră și 13 minute, aceasta din urmă impunându-se cu 7-5, 6-1. La simplu au rămas angrenate Irina Begu (30 WTA) și Andreea Mitu (100 WTA), care vor juca pentru un loc în șaisprezecimile competiției.
Lucrurile au stat puțin mai bine la dublu, acolo unde, în runda inaugurală, Irina Begu alături și jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena le-au eliminat pe franțuzoaicele Manon Arcangioli și Chloe Paquet, scor 6-2, 6-0, după 54 de minute.

Anterior, perechea formată din Raluca Olaru și ucraineanca Nadia Kişenok a fost eliminată de kazaha Zarina Dias și chinezoaica Yi-Fan Xu, după două ore și 27 de minute de joc, scor 5-7, 7-6(5), 6-4, iar Monica Niculescu și sportiva spaniolă Arantxa Parra Santonja au pierdut partida cu elvețianca Timea Bacsinszky și chinezoaica Chia-Jung Chuang, la finalul unui meci de o oră și 26 de minute, încheiat cu 6-4, 6-3.