ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Platforma Unionistă Acțiunea 2012 lansează campania „Din dragoste pentru Basarabia”, pentru susținerea postului Unirea TV, prima televiziune 100% românească și independentă din Republica Moldova. 

Toți cei interesați să contribuie la înființarea televiziunii Unirea TV pot licita în perioada 1 martie – 31 martie pentru diverse obiecte ce se gasesc pe site-ul actiunea2012.ro. Toate produsele au fost donate de partenerii proiectului.

„Primăvara este anotimpul noilor începuturi. Ne dorim ca anul acesta, începutul primăverii să însemne și mai multă implicare din partea celor care susțin ReUnirea celor două state românești prin promovarea campaniei pe care o lansăm astăzi. Scopul acesteia este de a spori interesul pentru proiectul <<Unirea TV>>, cel mai amplu proiect al unioniștilor de până acum. Îi invităm pe toți să doneze obiecte, fie să liciteze. Orice gest contează”, a declarat Constantin Codreanu, coordonatorul proiectului Unirea TV.

Lista donatorilor rămâne deschisă pentru cei care doresc să se alăture campaniei, donând orice produs sau pachet de servicii, care va fi scos la licitație, iar banii fiind ulterior investiți în Unirea Tv, proiect ce va fi finanțat exclusiv din banii strânși prin crowdfunding.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews