Președintele Moldovei, Igor Dodon, a ajuns la spital după ce coloana sa oficială a fost implicată într-un accident rutier, informează presa de peste Prut. Mașina în care se deplasa liderul la Chișinău s-a răsturnat în apropierea localității Strășeni.

Se pare că accidentul s-a petrecut din cauza unui camion care a tăiat calea coloanei oficiale. Golea susține că în mașină, alături de președintele țării, se afla un singur membru al familiei - unul dintre fiii lui Igor Dodon.
Directorul Spitalului de Urgență Chișinău, Mihai Ciocanu, a declarat, pentru Digi24, că la unitatea spitalicească au ajuns, în urma accidentului, două persoane: Igor Dodon și soția acestuia, Galina. „Președintele a prezentat leziuni ușoare și amândoi au fost externați", a precizat Mihai Ciocanu.

Acest lucru a fost confirmat și de consilierul lui Dodon, Maxim Lebedinschi: „Președintele se simte bine. Nu a avut nevoie de tratament medical”.

Doi dintre agenții care-l păzeau pe Dodon au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Coloana oficială a Președintelui a respectat regulile de circulație. Atunci, un camion care venea din partea opusă a lovit două mașini ale Serviciului de Protecție și Pază”, a spus Anatol Gorea pentur Publika.md.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews