ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a declarat că nu are probleme cu România, însă a adăugat că o să îi „pună la punct” pe toți cei care vor promova unirea dintre cele două state, făcând aluzie la recentele vizite ale lui Traian Băsescu în Republica Moldova, relatează Agora.md.

„Noi nu avem probleme cu românii, cu excepția acelora care vor unirea. Frați, frați, dar brânza-i cu bani. Fiecare-i stăpân în casa sa”, a declarat președintele Republicii Moldova.

„Nu aveți ce umbla pe aici, cum umblă Băsescu cu limba scoasă pe la noi prin sate. A pierdut încrederea populației din România și vrea să se bage aici. O să-i punem la punct pe toți”, a adăugat Dodon.

Nu este pentru prima dată când Dodon este critic la adresa lui Traian Băsescu sau la adresa altor cetățeni români. Criticile sale s-au îndreptat și împotriva funcționarilor de rang înalt din Republica Moldova care dețin și cetățenie română, precum magistrații Curții Constituționale din Chișinău.