Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a declarat că nu are probleme cu România, însă a adăugat că o să îi „pună la punct” pe toți cei care vor promova unirea dintre cele două state, făcând aluzie la recentele vizite ale lui Traian Băsescu în Republica Moldova, relatează Agora.md.

„Noi nu avem probleme cu românii, cu excepția acelora care vor unirea. Frați, frați, dar brânza-i cu bani. Fiecare-i stăpân în casa sa”, a declarat președintele Republicii Moldova.

„Nu aveți ce umbla pe aici, cum umblă Băsescu cu limba scoasă pe la noi prin sate. A pierdut încrederea populației din România și vrea să se bage aici. O să-i punem la punct pe toți”, a adăugat Dodon.

Nu este pentru prima dată când Dodon este critic la adresa lui Traian Băsescu sau la adresa altor cetățeni români. Criticile sale s-au îndreptat și împotriva funcționarilor de rang înalt din Republica Moldova care dețin și cetățenie română, precum magistrații Curții Constituționale din Chișinău.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews