ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe filmulețe video cu primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, în ipostaze rare, au apărut în spațiul public.
 
Edilul capitalei R. Moldova este surprins petrecând într-un garaj, cu mai mulți membri al Partidului Liberal, bând votcă și bere și cântând în rusește melodiile trupei Liubă.

 
În timp ce bea, cântă, primarul Chișinăului își stropește invitații cu furtunul și înjură în limba rusă, potrivit sputnik.md.
 

 
Dorin Chirtoacă a reacționat, susținând că se aștepta ca aceste imagini să apară în spațiul public și că acțiunea a fost făcută cu un scop anume:
 
„Știam sau cel puțin presupuneam că o să apară aceste imagini. Suntem oameni cu toții, ne permitem și să ne distrăm, uneori poate și mai deocheat. Ca atare ține de activitățile private ale unor oameni. Înteleg că este aruncată în contextul ședinței de mâine din CMC cu privire la revocare, ca să aibă argumente și să încerce să acumuleze 34 de voturi necesare. Succes, băieți”, scrie primarul pe contul său de Facebook.