ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regele Regatului Hașemit al Iordaniei, Abdullah al II-lea, a făcut declarații extrem de importante despre viitorul Republicii Moldova și securitatea acestei țări, în contextul în care tensiunea dintre Rusia și Statele Unite va continua.

Acesta a spus că dacă lucrurile vor continua în acest mod, după lupta din Siria și Libia, urmează Republica Moldova, potrivit Washington Post.

Acesta a fost întrebat ce așteptări are de la Vladimir Putin cu privire la conflictul sirian, spunând că o continuare a neînțelegerilor dintre SUA și Rusia ar putea muta conflictul în Republica Moldova.

„Un dialog între SUA și Rusia va ajuta. În caz contrar, americanii și rușii vor lupta pentru interesele sale în Siria și Libia. Dacă confruntările între aceste două țări vor continua, următoarea problemă va fi în Moldova. Rușii vor continua să agite situația, dacă nu ajungem la un numitor comun,” a spus regele Iordaniei.