ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, a lansat un formular online, prin care le cere compatrioților să-i trimită idei de acțiuni concrete pe care Guvernul să le pună în practică, anunță Digi24.

Omul de afaceri s-a întâlnit deja cu reprezentanți ai societății civile, cărora le-a prezentat criteriile de integritate pentru viitorii miniștri.

Ion Sturza a anunțat că dorește o schimbare a sistemului politic, prin combaterea corupției și nu a ascuns faptul că se ghidează după exemplul României.

„Nu cred că cineva pune la îndoială capacitatea organelor de justiție și fiscale din România de a ști totul despre cetățenii români plătitori de taxe. Vorbesc și despre mine, care de 10 ani sunt cetățean”, declară Ion Sturza, premierul desemnat al Republicii Moldova.