ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cetăţenii români şi cei cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, pot intra, de la sfârşitul acestei săptămâni, în Republica Moldova doar cu cartea de identitate. Asta după ce autorităţile din ţara vecină au adoptat un act normativ în acest sens, relatează Antena 3.

„Poliţia de Frontieră Vaslui a primit o informare telefonică de la autorităţile de frontieră din Republica Moldova prin care a fost înştiinţată că cetăţenii români au posibilitatea trecerii frontierei doar pe baza unui act de identitate.
Măsura a fost luată în baza unei hotărâri a autorităţile din ţara vecină”, a declarat, sâmbătă purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Cetăţenii români şi cei cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, pot intra, de la sfârşitul acestei săptămâni, în Republica Moldova doar cu cartea de identitate.