ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un video tulburător despre crearea liniilor de celule fetale este al treilea dintr-o serie de scurtmetraje animate pro-viață care dezvăluie adevărul murdar din spatele industriei avortului.

Videoul, semnalat de Lifesite News, prezintă scurta viață a bebelușilor avortați supuși experimentului pentru a crea liniile de celule fetale folosite astăzi în industria medicală.

Pe 2 iulie, organizația pro-viață CHOICE42 a lansat cel mai recent videoclip animat, intitulat „Este în regulă”, care detaliază originile a cinci linii de celule fetale diferite și modul în care au fost create.

Videoul se deschide cu mesajul „Acela sunt eu”, cu o imagine animată a unui copil avortat. „Eu sunt Ellie. Nu te simți rău. Este în regulă. A fost cu mult timp în urmă, în 1962.”

„M-am gândit că poate nu știi despre mine”, a continuat Ellie. „Oricum, părinții mei nu mă doreau. Doctorul a lucrat cu oameni de știință și mi-au scos organele imediat după ce am fost avortat. Trebuia să facă asta imediat, deoarece organele trebuie să fie proaspete”, a continuat ea.

Videoclipul este al treilea dintr-o serie de scurtmetraje animate pro-viață care dezvăluie adevărul groaznic din spatele industriei avortului. Cele două episoade anterioare au expus despre avorturile chirurgicale și FIV (fertilizarea in vitro).  

„Am aflat prima dată în timpul perioadei Covid că fetușii sunt uciși și recoltați pentru linii de celule fetale”, a explicat Laura Klassen, director și fondator CHOICE42.

„Când am început să cercetez și să explic descoperirile mele altor oameni, ei îmi spuneau mereu: «Ei bine, este în regulă pentru că...» și au continuat să enumere justificările lor. Unii au spus: «În anii ‘60 a fost folosit un singur copil». Alții: «Nu mai sunt copii avortați pentru asta astăzi». Alții: «Doctorii folosesc doar țesut mort după avort.»”

„Totul este fals și nimic nu este în regulă”, a subliniat ea. „Trebuie să încetăm să justificăm ceea ce s-a întâmplat cu acești 5 bebeluși (și cu mulți alții) și să aruncăm o privire mai atentă către ceea ce se întâmplă în lumea cercetării medicale. Nu este în regulă că s-a întâmplat în anii ‘60 și nu este în regulă să se întâmple acum.”

Videoclipul prezintă scurta viață a lui Ellie, David, Johanna, Jordan și Bo; cinci bebeluși ale căror organe au fost recoltate pentru a produce linii celulare fetale.


Liniile celulare sunt folosite de atunci în diferite experimente medicale, în special în producția de vaccinuri. Liniile celulare atât de la Johanna, cât și de la Jordan au fost utilizate în crearea vaccinurilor Covid pe bază de ARNm.

Medicii și susținătorii avortului susțin că organele bebelușilor au fost recoltate o singură dată și că utilizarea liniilor celulare de la bebeluși avortați nu duce la experimentarea asupra a mai multor copii.

Cu toate acestea, videoclipul arată că sute de bebeluși sunt supuși experimentului înainte de a se obține o linie celulară, 32 de copii fiind supuși experimentului în cazul lui Ellie și un total de 293 de experimente fiind efectuate pentru a obține linia celulară a Johannei.

Cea mai recentă linie celulară provine de la Bo, un bebeluș ucis în 2015 pentru a înlocui linia celulară care se epuizase. Ceea ce este îngrozitor, liniile celulare ale bebelușilor avortați sunt încă de vânzare astăzi.

Un detaliu și mai groaznic este faptul că bebelușii au fost supuși procedurii în timp ce erau încă în viață și nu li s-au dat medicamente pentru durere, deoarece asta ar „strica celulele”.

Dr. Ian Donald, care a contribuit la crearea scanerului cu ultrasunete și care a asistat la experimentele efectuate pe Ellie, a dezvăluit: „Se făceau experimente pe bebeluși avortați în viață, cărora nici măcar nu li s-a oferit, din milă, anestezic în timp ce se zvârcoleau și plângeau în agonie, iar atunci când utilitatea lor a expirat, au fost executați și aruncați ca niște gunoi.”