ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății a declarat oficial epidemie de rujeolă în România, la nivel național, la începutul lunii, folosindu-se, la fel ca în timpul pandemiei, de un FALS ordinar, cu scopul de a-și consuma dozele de vaccin ROR. Exact ca în cazul „vaccinurilor” Covid, pentru care astăzi sunt anchetați oficiali din Guvernul Cîțu dar și din alte guverne europene și chiar șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Rețeta declanșării Operațiunii Rujeola repetă același tipar ca în Scenariul Covid: MOARTEA, respectiv decesul unui bebeluș de 7 luni din Brașov, care ar fi murit de rujeola luată de la fratele său mai mare, „NEVACCINAT”, se subliniează.

Este incredibil cum cioclii din Ministerul Sănătății au tupeul criminal de a repeta aceeași poveste mincinoasă, cu sprijinul aceleiași prese ticăloase, iar aceleași victime, românii, să fie duse de nas ca oile de lupii vacciniști.

Din surse demne de cea mai mare încredere, coroborate, ActiveNews a aflat adevărata istorie a bietul bebeluș a cărui moarte este exploatată de propaganda criminală a Ministerului Sănătății, INSP și DSU:

Referitor la sugarul decedat la Spitalul de copii Brașov pot să vă informez următoarele: era al doilea copil al unei mame minore, de 16 ani. Rezultă că primul copil, acum de 3 ani, l-a conceput la 12 ani, ca să percepeți etnia ei. Familia cu care locuia, în satul Apața, se compunea din 5 adulți și 7 copii într-o cameră de 16 m/p. Mai avusese deja o internare cu un sindrom de deshidratare grav. Fie copil neglijat fie boală metabolică cu dezechilibre minerale care de obicei conduc la afecțiuni grave. A făcut febra plus erupția. S-au prezentat la Spitalul de boli infecțioase pe 25 noiembrie și de acolo i-ar fi trimis la Spitalul Făgăraș. Erupția era moderată. Familia a refuzat oricum internarea. În 3 zile, starea bebelușului s-a agravat și a aparut insuficiența multiplă de organe, sepsis, cu deces, pe 28 noiembrie. După o săptămână, DSU și INSP s-au gândit să folosească acest caz ca pretext pentru a declara epidemia de rujeolă. Să spui public că bebelușul a murit de rujeolă este identic cu afirmația că a murit de covid. Minciuna stă cu regele la masă și nu mai pleacă! Vai de medicina noastră! Ne e silă de aceasta tagma lobotomizată sau vândută! - ne-au declarat sursele noastre.

Trompetiștii pandemiei - care ar trebui anchetați pentru complicitate la fraudă și crimă în cazul Covid - au intervenit și ei, imediat, pocnind din bocanci, pe subiectul pornografiei fricii și a terorii morții:

A apărut deja o știre tragică. Dar care nu surprinde nici un specialist în domeniul infecțiilor la copil. A murit, în Brașov, un sugar în vârstă de 7 luni. Care a făcut complicații foarte grave deoarece s-a îmbolnăvit de rujeolă de la fratele său în vârstă de 3 ani. Acesta (fratele mai mare) era nevaccinat, deoarece părinții lui au refuzat vaccinarea sa”, a scris cioclul Mihai Craiu pe pagina de socializare Spitalul Virtual pentru Copii, preluat de Adevărul, fără să explice de unde are această certitudine. „Ce facem, oameni buni? Așteptăm să mai moară un autobuz plin de copii?”, scrie propagandistul vaccinării.

Da, este o întrebare bună: să ne amintim atunci de „camionul” de bebeluși din Argeș care au fost spitalizați în masă sau au murit misterios după vaccinarea anti-hepatică.

Mai amintim că în aprilie 2017, INSP anunța 23 de morți de rujeolă. Cercetând acesta anunț, ActiveNews a descoperit că la socoteala instituției erau și copii morți în 2016, mulți dintre ei care prezentau și alte afecțiuni grave.

Citiți și: VACCINURILE - PREVENȚIE SAU BOALĂ - PDF