ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul general al Texasului, Ken Paxton, a declarat că președintele Joe Biden este „în mod clar în parteneriat” cu cartelurile de trafic de ființe umane. El a făcut dezvăluirea în timpul conferinței CPAC (Conservative Political Action Conference) de vineri.

Paxton a participat la un panel intitulat „The America First Bar Association” („Asociația Avocaților pentru America pe Primul Loc”).

„Este atât de evident, am văzut ce a funcționat sub Trump. Înseamnă punerea în aplicare a lucrurilor despre care a vorbit și, literalmente, din prima zi, Joe Biden a spus că nu expulzează pe nimeni”, a spus Paxton, potrivit thegatewaypundit.com.  

Paxton a criticat administrația Biden pentru că a desființat regulile din vremea lui Trump menite să securizeze granița, inclusiv politicile „Remain in Mexico” și Titlul 42, pe care le-a adoptat fostul președinte.

„Toate politicile care au funcționat [sub Trump] și care au redus cifrele [de imigranți ilegali], atunci când au fost inversate, toate cifrele au crescut. Nu știu de ce mass-media nu poate înțelege asta. Este evident. Iar Joe Biden este în mod clar în parteneriat [cu aceste carteluri], fără să spună acest lucru, fără să aibă un contract scris, cu cartelurile… El le-a spus deschis, aduceți cât mai mulți oameni aici cât mai repede. Nu trebuie să vă mai ascundeți de noi”, a dezvăluit Paxton.

„Aceasta este o administrație exact așa cum își doresc [traficanții]. Ei știu că [administrația Biden] ajută cartelurile să introducă droguri, să facă trafic de persoane, totul este conceput de propriul nostru guvern. Astfel, suntem într-un război cu cartelurile, cu chinezii de la care este importat [ilegal] fentanil și cu propriul nostru președinte [care este] împotriva Statelor Unite și a statului meu. Trebuie să avem un nou președinte”, a adăugat procurorul general.

Potrivit Post Millenial, „s-a dezvăluit că, de la începutul mandatului lui Biden, aproape 7,3 milioane de imigranți ilegali au venit în SUA. Această cifră nu include numărul estimat de 1,8 milioane de [imigranți] intrați ilegal cunoscuți care au scăpat autorităților.”