ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Breitbart.com anunță apariția cărții „Controligarhii: Demascarea clasei miliardarilor, a combinațiilor lor secrete și complotul globalist pentru a ne controla viețile”, scrisă de Seamus Bruner, director asociat de cercetare la Government Accountability Institute. Cartea dezvăluie detalii, despre care nu s-a mai relatat până acum, despre interesele elitei miliardarilor, care au făcut profituri uriașe din vânzarea, prin intermediul unei companii-fantomă, a metodelor de control al nașterilor, precum contraceptive și medicamente abortive.

Cartea dezvăluie nu numai afacerile secrete ale unor miliardari precum George Soros și Warren Buffett, care au câștiga sume uriașe de bani din vânzarea unui medicament controversat pentru avort denumit „RU-486” prin intermediul unei corporații-fantomă din Insulele Cayman, dar și modul în care această pilulă abortivă a fost adusă piață prin acordurile încheiate în secret între Fundația Rockefeller și Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), în timpul mandatului președintelui Bill Clinton.

În noiembrie anul trecut, Alliance Defending Freedom, care reprezintă un grup de organizații medicale pro-viață, a dat în judecată FDA pentru aprobarea, în epoca Clinton, a medicamentului mifepristonă care induce avortul (cunoscut și ca RU-486). În aprilie, un tribunal federal din Texas a emis o hotărâre împotriva „aprobării ilegale” de către FDA a medicamentului mifepristonă.

În septembrie, Departamentul de Justiție din administrația Biden și producătorul medicamentului au cerut Curții Supreme să anuleze hotărârea instanței inferioare, care restricționa accesul la mifepristonă. Curtea Supremă nu a decis încă soarta finală a medicamentului, însă susținătorii avortului, inclusiv peste 600 de parlamentari democrați din 49 de state, au cerut instanței să permită ca medicamentul să rămână disponibil și să fie distribuit prin organizații precum Planned Parenthood.

În acest context, dezvăluirile din cartea „Controligarchs” despre modul în care a fost dezvoltat medicamentul care induce avortul, despre cum a ajuns pe piață și cum a adus în secret torente de profituri pentru miliardari precum Soros și Buffett, sunt binevenite.

Mifepristona, sau RU-486, este un medicament abortiv, cu origini în anii 1980. A fost adus în America în anii 1990 de către conglomeratul farmaceutic german Hoechst AG, în parteneriat cu Consiliul pentru Populație al Fundației Rockefeller.

La învestirea sa în ianuarie 1993, președintele Clinton a semnat imediat mai multe ordine executive prin care a facilitat accesul la avort. Unul dintre aceste ordine a deschis ușa către vânzarea de medicamente abortive precum RU-486. Consiliul pentru Populație al Fundației Rockefeller și Hoechst au trecut la acțiune și au început să aibă întâlniri cu FDA în aprilie 1993.

Inițial, au existat rapoarte potrivit cărora unii oficiali de la Hoechst erau „consternați” că grupuri americane pro-viață aduceau acuzații că „Hoechst și [filiala sa RU-486] au făcut fetușilor ceea ce au făcut naziștii evreilor. I.G. Farben, compania predecesoare a Hoechst, a produs gaz cu cianură pentru lagărele morții.”

Jerusalem Post a relatat că „Fundația Rockefeller a sprijinit eugenia și în Germania și chiar a finanțat programul în care a lucrat Josef Mengele înainte de a merge la Auschwitz”.

Întâlnirile din primăvara anului 1993 cu FDA au culminat cu decizia Hoechst de a dona „drepturile de brevet pentru RU-486 Consiliului pentru Populație, cu înțelegerea că Consiliul va lua măsurile necesare pentru a aduce medicamentul pe piață”.

După ce administrația Clinton a anunțat aprobarea pentru RU-486, Consiliul pentru Populație al Fundației Rockefeller a transferat drepturile de brevet unui grup numit Danco Laboratories. Danco a încheiat apoi alianțe cu grupuri pro-avort, precum National Abortion Federation, Planned Parenthood of America și National Abortion and Reproductive Rights Action League.

„Controligarchs” cercetează un munte de înregistrări puțin cunoscute și confirmă că Danco Laboratories a fost o întreprindere cu scop comercial (obținerea de profit), înființată în secret în Insulele Cayman în 1995. Investitorii Danco Laboratories au fost nimeni alții decât George Soros, Warren Buffett și alți miliardari.

Avorturile induse de medicamente (sau chimice) reprezintă acum mai mult de jumătate din toate avorturile din SUA. Un studiu citat în unul dintre dosarele aflate pe rol în Texas, cercetate de Curtea Supremă, a concluzionat că avorturile induse de medicamente, precum cele care utilizează mifepristonă, prezintă un risc „de patru ori mai mare” de evenimente adverse decât cele chirurgicale, inclusiv riscuri mult mai mari de „hemoragie, avort incomplet și evacuare chirurgicală neplanificată”. O decizie a Curții Supreme cu privire la folosirea mifepristonei este așteptată în următoarele luni.