ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Tom Renz a formulat acuzații grave împotriva Departamentului de Apărare al SUA (DoD) și a Agenției Centrale de Informații (CIA) într-o mărturie luni, în timpul audierii din Congesul SUA „Vătămări cauzate de vaccinurile anti-COVID-19”, susținând implicarea puternică a acestora în pandemia COVID-19.

O prezentare a dezbaterii este oferită de Vigilant Fox.

În primul rând, avocatul Renz a subliniat un aspect trecut cu vederea legat de procesul de distribuție a vaccinului anti-COVID-19:

„Când cineva a primit acest vaccin [anti-COVID], nu l-a primit de la Pfizer sau de la Moderna. Oamenii l-au primit de la DoD. DoD le-a distribuit. Contractul cu guvernul nostru federal îi impune să le distribuie. DoD a trebuit să se asigure că va exista o imunitate absolută. Dacă vreți să dați în judecată pe cineva chiar acum, va trebui să dați în judecată DoD.”

Apoi, avocatul Renz a pus întrebări cu privire la rolul EcoHealth Alliance în crearea SARS-CoV-2,  pentru care a inițiat o acțiune juridică împotriva organizației:

„În caz se susține că EcoHealth Alliance a lucrat cu CCP și laboratorul Wuhan și a creat acest coșmar prin care am trecut. Să vă intreb ceva. Crede cineva din această sală că am putea transfera tehnologia necesară pentru a efectua genul acesta de inginerie genetică, pentru a dezvolta astfel de arme biologice... fără aprobarea din partea DoD sau CIA? Am o veste pentru voi. Știau cu precizie ce se întâmplă. Avem o mulțime de dovezi în acest sens.”

Avocatul a prezentat apoi dovezi că SARS-CoV-2 a fost dezvoltat la mijlocul anilor 2010, nu în 2020, așa cum se crede.

„A existat un studiu. Dr. Malone ar putea, probabil, să comenteze despre aceasta mai bine decât pot eu. Acel studiu a arătat că exista o secvență de 12 nucleotide pe care au găsit-o într-un brevet Moderna, ceea ce a fost o potrivire inversă perfectă (o șansă la un miliard) cu ceea ce avem în SARS-CoV-2. Acest brevet a fost depus în 2016.

Mulțumesc lui David Martin pentru cercetările sale legate de brevet. Dar ceea ce vreau să vă spun, bazat pe datele și dovezile pe care le-am prezentat, este că credem că această boală a fost, de fapt, dezvoltată la mijlocul anilor 2010.”

Și mai alarmant este că un denunțător intern a prezentat documente militare avocatului Renz, care arată că un soldat a primit imunizare împotriva COVID-19 în 2014:


„Această pagină cu spațiile înnegrite – a trebuit să ascundem spațiile cu datele din cauză că este o informație medicală personală și, de asemenea, ar fi pus persoana în pericol... și în această pagină veți vedea cinci cazuri diferite în care aceste înregistrări medicale ale acestei persoane – vedeți în partea de sus: 2014, la Irwin ACH (Army Community Hospital), Fort Riley, Kansas. Imunizare COVID-19 de către Moderna. ...Poate ar trebui să ne întrebăm de ce acest soldat a fost văzut de cinci ori în 2014 pentru o imunizare împotriva COVID-19. Nu spun acum că asta dovedește că [vaccinul] a fost creat cu 5 [până la] 10 ani în urmă sau că cronologia [creării vaccinului] este o totală fraudă. Spun doar că ar trebui să analizăm aceste lucruri.”

„DoD și CIA au fost implicați în asta”, a concluzionat avocatul Renz.

„A fost creat într-un laborator [într-o țară care este unul] dintre cei mai mari dușmani ai Statelor Unite. Vă las să completați câteva spații libere cu privire la implicațiile legale. Nu pot chestiona CIA în baza Legii privind libertatea de informare (FOIA). Este un lucru cu adevărat interesant faptul că același DoD, de la care am aceste înregistrări și care pare să fie implicat în numeroase alte aspecte legate de acestui lucru și care sunt dispuși să-și asume vina și să semneze contractele – ar fi aprobat transferurile de tehnologie necesare pentru a face acest lucru cu China comunistă. Aș vrea să întreb: care este istoria reală a COVID?”

Afirmațiile lui Renz cu privire la rolul DoD în distribuția vaccinurilor, implicarea EcoHealth Alliance în crearea SARS-CoV-2 și dezvăluirea surprinzătoare despre o imunizare COVID-19 în 2014 înregistrată în documente militare, toate aceste dezvăluiri sunt tulburătoare. Aceste afirmații, deși nu au fost încă probate în instanță, cer o investigație riguroasă și un control transparent. Acuzațiile din partea lui Renz, dacă vor fi dovedite, ar putea modifica semnificativ înțelegerea despre originile COVID-19 și responsabilitățile puterilor globale în răspândirea și gestionarea acestuia.