ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cercetător și intelectual evreu, Uri Weiss, a postat pe blogul său un articol în care demască falsul antisemitism și criminalitatea unei Elite evreiești lipsite de scrupule, referindu-se la rolul Ligii Anti-Defăimare, care slujește Statului Subteran, precum și la genocidul împotriva poporului evreu comis prin injecțiile otrăvitoare ARNm anti-Covid. Mai jos oferim traducerea postării sale:

Mai mulți evrei ar trebui să vorbească și să dezvăluie despre falsul antisemitism și criminalitatea unei Elite evreiești fără scrupule.

Cu riscul de a-mi pierde unii dintre urmăritori, am decis să scriu această postare despre supremația evreiască.

Nu am putut scrie această postare acum 3 ani, dar evenimentele din ultimii ani mi-au deschis ochii cu privire la o situație în care puteam observa în mod clar evrei persecutați și chiar uciși de către politicieni evrei fără scrupule. 

Pe măsură ce se apropie Yom Kippur, nu pot trece cu vederea faptul că există un mediu al criminalității în rândul evreilor de elită, nu numai în Israel, ci mai ales în SUA, mulți dintre aceștia (în jur de 450) fiind în administrația Biden. 

În drumul meu către descoperirea acestui fenomen monstruos în poporul nostru am ajuns la cartea Hannei Arendt, „Banalitatea răului”. În această carte interzisă, am aflat despre contactele strânse dintre conducerea mișcării sioniste și conducerea nazistă în timpul Holocaustului german. 

Ceea ce m-a îngrozit cel mai mult a fost că evreii nevinovați, care nu bănuiau nimic, au fost conduși chiar de către liderii comunității lor către camerele de gazare. Am descoperit o nouă realitate a vieții evreiești de-a lungul generațiilor. Evreii obișnuiți sunt folosiți și abuzați de către liderii lor și condiționați să accepte acest abuz. Vorbim despre o Elită evreiască, sau o Supremație, care îi urăște și disprețuiește pe oamenii ale căror interese ar trebui să le servească și pe care ar trebui să îi protejeze. Se pare că așa a fost întotdeauna, iar ultimii trei ani nu au făcut decât să expună la vedere teroarea și abuzul.

În Israel are loc un Holocaust, ca o urmare directă a injecțiilor luciferiene impuse întregii populații de către o Elită nemiloasă și însetată de sânge, care încă refuză să recunoască faptul că a otrăvit intenționat o întreagă populație, copiii și soldații ei. Poporul israelian este supus unui război psihologic crunt condus de către Statul Subteran și presa falsă care îl slujește, care fac eforturi fără încetare de a ne menține dezbinați. Curtea Supremă este o instituție păgână, care disprețuiește evreii religioși, prin urmare fiecare decizie a acesteia afectează acest segment al populației.

Majoritatea israelienilor au înțeles, cu mult timp în urmă, că sistemul judiciar a comis o lovitură de stat cu aproximativ 30 de ani în urmă, la scurt timp după ce Likud a câștigat alegerile din 1977. Ei au înțeles că, din cauza demografiei, stânga nu poate câștiga din nou alegeri corecte, prin urmare au inventat un plan pentru a conduce țara prin Justiție. Curtea Supremă și-a asumat în mod ilegal puterea de a anula după bunul plac orice lege pe care nu o aproba, chiar și legi fundamentale. Prin biroul procurorului șef au fabricat dosare penale fiecărui politician pe care îl suspectau că se opune acestei escrocherii. În timp ce țara a devenit mai conservatoare, legile și politicile au devenit tot mai woke, în concordanță cu stânga radicală americană democrată, adoptându-se politici care încurajau distrugerea familiei tradiționale, schimbarea curriculum-ului în școli pentru a include sexualizarea copiilor de la vârste fragede, disforia de gen și manifestarea homosexualității și a transgenderismului chiar și în comunitățile religioase. 

Încercarea lui Likud de a restabili echilibrul de putere în Parlamentul Suveran a fost întâmpinată cu reacții violente din partea stângii radicale. A devenit evident că aceasta nu era o mișcare de la firul ierbii, ci un amestec flagrant în afacerile interne ale Israelului, o interferență a statului subteran american, condus de către agențiile sale de informații și Departamentul de Stat. Ei susțin cu puhoi de bani demonstrații regizate cu scopul de a destabiliza țara printr-o lovitură de stat, similară cu cea executată în Ucraina în 2014. Aceste demonstrații orchestrate poartă semnătura inconfundabilă a Statului Profund American, demonstrații care au avut loc în întreaga Americă, din prima zi a președinției lui Trump.

În 2016, președintele Trump a câștigat alegerile naționale din SUA și a devenit evident că democrații și Statul Subteran erau hotărâți să-l saboteze pe președintele ales, chiar înainte de învestirea sa. 

În centrul acestei lovituri de stat trădătoare s-a aflat ADL (Liga Anti-Defăimare), o organizație evreiască, o ramură a Bnei B'rith, care a degenerat în principalul cenzor folosit de către Statul Subteran. Astăzi știm că ADL a fost pe deplin integrată în agențiile de informații ale SUA și au puteri aproape nelimitate de a cenzura și a anula persoane fizice și afaceri care nu respectă politica lor ineptă. Dacă îndrăznești să-l critici pe George Soros, ești etichetat instantaneu drept antisemit. 

ADL s-a implicat deplin în genocidul din plandemia Corona împotriva umanității, astfel că, dacă descrii pe cineva [din spatele acestui plan] drept globalist, unul dintre acei răufăcătorii care vor să ne înrobească sau să ne ucidă pentru a reduce „amprenta de carbon”, ești etichetat antisemit, dacă dai pe față injecțiile genocidare ARNm drept ceea ce sunt, adică otravă, ești „antisemit”. 

Dacă aduci obiecții față de disforia de gen, ești antisemit. Dacă aduci obiecții față de războiul din Ucraina, ești antisemit. Dacă afirmi că doar între un bărbat și o femeie are loc căsătoria, ești antisemit. Dacă expui cea mai mare farsă din toate timpurile, încălzirea globală creată de om, ești antisemit. 

Acești lunatici din ADL s-au infiltrat în administrația ESG (Environmental, Social and Governance), de scorul ESG depinzând evaluarea unei companii la Bursă, prin urmare, dacă o companie vrea să-și ridice scorul ESG, trebuie să devină woke ca să corespundă cerințelor ADL. Elon Musk a dat în judecată ADL pentru că aceasta a retrogradat compania Twitter (acum X) din cauza eliminării cenzurii și a faptului că a acceptat din nou pe platformă mii de persoane interzise, printre care pe cel de-al 45-lea președinte, Donald Trump. Nu e nevoie să mai spun că, odată ce Elon Musk a dat în judecată ADL, a devenit instant antisemit.

Îi îndemn pe toți urmăritorii mei evrei și israelieni să se trezească. Se apropie Yom Kippur și trebuie să înfruntăm adevărul neplăcut că există multă criminalitate evreiască în special în cadrul așa-ziselor Elite, în Israel și în SUA.
 
Președintele SUA este un criminal senil, corupt, care a fraudat alegerile din 2020. Nu a putut să o facă singur. Administrația sa este infestată de criminali evrei, care au jucat un rol esențial în fraudarea alegerilor din 2020. 

Nu a existat niciodată în istoria SUA un secretar de stat precum Anthony Blinken, care favorizează războiul în Ucraina, război care are potențialul de a deveni un război nuclear real cu Rusia. Acest instigator la război și-a arătat adevărata față expunând Departamentul de Stat ca fiind principalul sponsor al tulburărilor din Israel. Orice critică la adresa acestui nesocotit îți atrage automat eticheta de antisemit. Victoria Nuland, evreică, pune paie pe focul războiului și este conectată la laboratoarele de arme biologice din Ucraina.

Nu a existat niciodată un șef CDC precum dr. Rochelle Wallenski, care a mințit în mod repetat sub jurământ. Politicile CDC din timpul plandemiei Corona au provocat aproximativ 20 de milioane de decese din cauza injecțiilor luciferiene în întreaga lume. Dacă îl descrii drept un psihopat criminal nebun ești antisemit. Aș putea merge și mai departe – granițe deschise, sănătate și apărare –, toți șefii acestor departamente sunt psihopati evrei renegați. 

Vreau să închei cu cuvintele înțelepte ale regretatului doctor Zev Zelenko: Politicienii evrei din Israel și SUA nu reprezintă poporul evreu. Ei reprezintă cultul satanic globalist, nu slujesc intereselor noastre. Noi, majoritatea evreilor, suntem poporul lui Dumnezeu, trebuie să ne unim, să punem capăt discordiilor politice dintre dreapta și stânga. Odată ce vom rămâne uniți împotriva dușmanului nostru comun, acești psihopați vor fi eliminați din mijlocul nostru. Suntem responsabili pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri. Merităm o viață mai bună, nu trebuie să alegem niciodată răul cel mai mic. Răul „cel mai mic” dintre cele două este RĂUL, care trebuie distrus, nu încoronat. În cele din urmă, trebuie demascată CRIMINALITATEA, mai ales dacă este evreiască.
 
VIDEO: