ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ONU, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și ONG-uri precum Fundația Gates fac eforturi pentru normalizarea pedofiliei la nivel global, potrivit autorului și jurnalistul olandez David Sorensen.

„Lucrez de câteva luni la strângerea de dovezi care arată în mod incontestabil că Națiunile Unite, Organizația Mondială a Sănătății și alte organizații precum Planned Parenthood și Fundația Bill & Melinda Gates […] lucrează peste tot în lume […] pentru a acapara complet educația în grădinițe și școli primare”, a spus Sorensen în podcastul „Adevărul pentru sănătate”, găzduit de dr. Elizabeth Lee Vliet.

Aceste organizații nu urmăresc doar „sexualizarea copiilor mici”, ci și „să le distrugă sistemele lor naturale de apărare, astfel încât să fie complet vulnerabili în fața prădătorilor sexuali de pretutindeni”, a avertizat jurnalistul, potrivit LifesiteNews

„Ei spun literalmente că fiecare copil este o ființă sexuală de la vârsta de zero ani, că este o ființă sexuală indiferent de vârstă”, a adăugat el. „Asta înseamnă că a face sex este «dreptul» lor uman. Prin urmare, fiecare copil trebuie să aibă parteneri sexuali și trebuie să fie îndrumat de școli pentru a se angaja în relații sexuale de la cea mai fragedă vârstă.”

În „Ghidul tehnic internațional privind educația sexuală”, ONU promovează „educația sexuală cuprinzătoare”, despre care spune că este concepută pentru a „oferi copiilor și tinerilor cunoștințe, abilități, atitudini și valori care îi vor împuternici să dezvolte […] relații sociale și sexuale respectuoase.”

În aceste ghiduri, educatorii sunt instruiți să învețe copiii, începând cu vârsta de 9 ani, despre masturbare.

Standardele pentru educația sexuală în Europa” ale OMS sunt și mai explicite și trebuie predate de la o vârstă și mai mică. De exemplu, îi sfătuiește pe educatori să informeze copiii cu vârste între zero și patru ani despre „placerea atunci când își ating propriul corp” și „masturbarea în copilăria timpurie”.

Copiii cu vârsta între 6 și 9 ani trebuie să fie învățați despre „sexul în mass-media (inclusiv pe internet)”, conform ghidurilor OMS.

Mai mult, pentru copiii cu vârsta între 9 și 12 ani, OMS îi sfătuiește pe educatori să le permită copiilor „să ia o decizie conștientă de a avea sau nu experiențe sexuale”, inducând concepția periculoasă că copiii sunt capabili să își dea consimțământul pentru sex la o vârstă atât de fragedă.

Fundația Rutgers: O rețea globală pentru pedofilie?

Sorensen a povestit despre Fundația olandeză Rutgers, care „activează în 27 de țări din lume” pentru a preda „educația sexuală” și al cărei fondator a făcut „călătorii sexuale regulate în Asia, unde a abuzat sistematic copii, sclavi sexuali asiatici”. În plus, el „a publicat o revistă care promovaează pedofilia”, a mai spus Sorensen.

Fundația Rutgers este finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates și este strâns legată de OMS, ONU și Planned Parenthood.

Curriculumul recent al lui Rutgers, Spring Fever, „promovează agresiv tema homosexualității în rândul copiilor vulnerabili”, a scris Sorensen în expunerea sa. Acesta furnizează imagini din benzi desenate care le comunică copiilor că este în regulă să întrețină relații sexuale cu alți copii, atâta timp cât sunt „consensuale” și aceștia au cel puțin 9 ani.

O carte pentru copii „recomandată de Rutgers pentru utilizare în școlile elementare” îi învață pe copii despre sexul oral, potrivit imaginilor furnizate de Sorensen.

Elitele globale „servesc forțelor întunericului”

„Acești oameni servesc forțelor întunericului, forțelor răului într-un mod pe care noi nu ni-l putem imagina”, i-a spus Sorensen Dr. Vliet.

„(…) Adulții au un avantaj mental puternic față de un copil care nu are apărare psihologică împotriva puterilor de persuasiune ale unui prădător viclean. Ei folosesc tehnici foarte sofisticate pentru a convinge un copil că acest lucru este minunat, este bun etc. Deci foarte rar implică violență. Implică întotdeauna «consimțământ». Fiindcă folosesc tehnici psihologice pentru a-i determina pe copil să «consimtă»”, a mai spus jurnalistul.

Planul ONU pentru dezincriminarea pedofiliei

În aprilie 2023, trei organizații afiliate ONU au publicat un raport care sugera că sexul cu minori ar trebui dezincriminat:

În ceea ce privește aplicarea legii penale, orice [regulă prescrisă privind] vârsta minimă pentru consimțământ la sex trebuie aplicată într-o manieră nediscriminatorie. Aplicarea nu poate fi legată de sexul/genul participanților sau de vârsta consimțământului la căsătorie.

Mai mult, comportamentul sexual al unor persoane sub vârsta minimă pentru consimțământ pentru sex, prevăzută pe plan intern, poate fi consensual în fapt, dacă nu și în drept. În acest context, aplicarea legii penale ar trebui să reflecte drepturile și capacitatea persoanelor sub 18 ani de a lua decizii cu privire la angajarea într-un comportament sexual consensual și dreptul lor de a fi audiate în chestiunile care îi privesc.

Într-o declarație https://press.un.org/en/2023/db230418.doc.htm ulterioară, purtătorul de cuvânt al Secretarului General al ONU a încercat să minimizeze gravitatea afirmațiilor din documentul controversat, spunând că acestea se vor aplica doar „adolescenților de vârste similare pentru activitate sexuală consensuală fără exploatare”, chiar dacă raportul nu a afirmat că se aplică doar în cazul „adolescenților de vârste similare”.