ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Seria de dezvăluiri despre cum domină Secta Bancară Tibetană / Asiatică sistemul bancar, bursier, monetar al Lumii, documentată de un grup de jurnaliști de investigații împreună cu Fundația Corporate Transparency, în colaborare cu publicația ActiveNews și găzduită de emisiunea ”Să Vorbim Despre Tine” realizată de Gabriela Cosmina Galițescu de la Nașul TV, continuă azi cu informații despre pentrarea de către această organizație secretă a marilor fime de producție militară din cadrul Complexului de Apărare al Statelor Unite ale Americii. Jurnalistul de investigații Cristian Botez prezintă un nou episod:

Am arătat, în articolul de săptămâna trecută, cum în conducerea, în Consiliul de Administrație al firmei Lockheed Martin, pot fi infiltrați oameni străini de interesele americane, mai exact, membri ai Sectei Bancare Tibetane. Sau, cum i se mai spune, Trustul Bancar Tibetan.

Cum am mai spus, Lockheed Martin Corporation face parte din Complexul Industrial de Apărare al Statelor Unite ale Americii, alături de Boeing, Raytheon-actuala RTX Co., de care vom pomeni ceva mai încolo, Northrop Grumman, Aerojet Rocketdyne și altele.

În investigația de azi vom prezenta câteva date despre RAYTHEON Company, care, după fuziunea cu United Tehnologies Corporation, în 2020, doi ani mai târziu, s-a redenumit ca RTX Corporation. Compania RAYTHEON este unul dintre contractantii importanți ai Apărarii Statelor Unite ale Americii. Concentrați pe producția de armament, dar și pe electronice militare și comerciale,  RAYTHEON a fost implicata inclusiv in fabricarea avioanelor corporative și in misiuni speciale.  RAYTHEON este unul dintre cei mai mari producători de rachete ghidate din lume.

Înființată inițial în 1922, reîncorporată în 1928, a adoptat numele Raytheon Company în 1959. În 2018, compania a avut aproximativ 67.000 de angajați în întreaga lume și venituri anuale de aproximativ 25,35 miliarde USD. Peste 90% din veniturile lui Raytheon sunt  obținute din contracte militare și, din 2012, este al cincilea cel mai mare contractant militar din lume.  Începând cu 2015, devine cel de-al treilea cel mai mare contractant de apărare din Statele Unite.

Iată principalii acționari ai Raytheon, adică RTX Companii:



Și, în continuare, vă prezentăm și datele cele mai importante despre o altă mare companie care face parte din Complexul Industrial Militar american, Northrop Grumman Corporation.

Northrop Grumman Corporation (NYSE: NOC) este un conglomerat aerospațial și din domeniul apărării care a rezultat în urma achiziționării Grumman de către Northrop în 1994. Compania este ca mărime al treilea furnizor militar al Pentagonului (sediul ministerului american al apărării) și cel mai mare constructor de nave militare. S-a remarcat și în domeniul aerospațial, construind cel mai scump avion din istorie: B-2 Spirit.

Proiecte Notabile:

B-2 Spirit și B 21 Raider: Avioane bombardier stealth, cunoscut pentru capacitatea de a evita detectarea radarului.

James Webb Space Telescope (JWST): Northrop Grumman a jucat un rol crucial în dezvoltarea acestui telescop spațial revoluționar, lansat în 2021 pentru a înlocui telescopul Hubble.

F-35 Lightning II: Implicată în dezvoltarea acestui avion de luptă multirol, alături de alți mari contractorii din domeniu.



SURSA: https://finance.yahoo.com/quote/NOC/holders/

Acționarii evidențiați în culoare galbenă fac parte din Trustul Fuinanciar Secret Chinezo-tibetan.

Gândiți-vă că Imperiul Britanic, care a existat între 1497 și 1997 a fost cel mai mare din istorie după cel mongol. Cu o suprafață totală de 33,7 milioane de kilometri pătrați. Imperiul a inclus teritorii din toate colțurile lumii, inclusiv America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Australia și Europa. Imperiul Britanic a fost o forță majoră în politica internațională timp de secole și a avut o influență semnificativă asupra culturii și societății globale. Așadar, imaginați-vă ce avere colosală a putut strânge din toate teritoriile pe care le-a stăpânit.

Nu degeaba se spunea, până la moartea sa, că Regina Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Elisabeta a II-a, era cea mai puternică persoană din lume!

Va urma