ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au renunțat la ideea „un ac în fiecare braț”. Acum introduc „terapii genice ARNm” în produsele pe care le mâncăm, scrie DailyClout, într-un articol în care prezintă descoperirile șocante ale unui avocat și un proiect de lege care își propune să împiedice introducerea unor astfel de terapii fără știrea consumatorilor.

„Am dat peste documente de la NIH (National Institutes of Health din SUA), din 2002, care vorbesc despre integrarea vaccinurilor în alimente”, a dezvăluit avocatul Tom Renz într-un interviu cu Dr. Naomi Wolf. „Au lucrat la planul introducerii acestor [vaccinuri] în alimentele noastre. Lucrează la asta de cel puțin două decenii.”

Dl Renz a prezentat dovezile în cea mai recentă postare a lui pe Substack. 

„Iată un articol publicat în NIH (de guvernul nostru), în care se vorbește despre alimentele care urmează să fie modificate genetic pentru a deveni vaccinuri comestibile – DIN 2013. Faptul că alimentele pot fi modificate pentru a acționa ca vaccinuri este clar”, a scris el.

De asemenea, potrivit unei postări recente pe Twitter a avocatului Renz, „lobbyiștii asociațiilor crescătorilor de vite și porci din mai multe state au CONFIRMAT că vor folosi vaccinuri ARNm la porci și vaci LUNA ACEASTA”.
„Gates, OMS și o mulțime de universități vorbesc despre includerea vaccinurilor ARNm în alimente. Vor modifica genele acestor alimente pentru a le face vaccinuri ARNm”, a avertizat avocatul în acest video.  

Dar proiectul de lege Missouri HB 1169 încearcă să contracareze acest demers. A fost descrisă drept „una dintre cele mai controversate proiecte de lege din istorie”, dar este o lege privitoare la etichetare. Nu interzice nimic. Aveți tot dreptul să știți dacă un produs alimentar este un produs cu terapie genetică. Prin urmare, dacă acest proiect de lege este adoptat, va fi o victorie majoră pentru consimțământul informat și, după toate probabilitățile, pentru bunăstarea noastră. Proiectul poate fi citit pe DailyClout. Iată un extras:

Orice produs care a fost creat pentru a acționa – sau a fost expus la procese în urma cărora produsul poate acționa – ca terapie genetică sau care ar putea în alt mod să influențeze, să modifice sau să introducă material genetic sau o modificare genetică în utilizatorul produsului, asupra persoanele expuse la produs sau asupra persoanelor aflate în contact cu alte persoane care au folosit produsul, trebuie să fie etichetate în mod vizibil cu cuvintele «Produs care conține în mod potențial terapie genetică», cu excepția cazului în care se știe că produsul este un produs de terapie genică.

Trebuie luate măsuri rezonabile pentru a se asigura că potențialul cumpărător sau utilizator al produsului este informat cu privire la prezența acestei etichete. Dacă se știe că un produs este un produs de terapie genică, produsul trebuie să fie etichetat în mod vizibil cu cuvintele «Produs cu terapie genetică». Prevederile acestei secțiuni vor fi interpretate în mod liberal în favoarea dezvăluirii oricărui produs potențial de terapie genetică.

Proiectul de lege a fost scris astfel încât „să fie cât mai ușor de adoptat și cât mai greu de contestat”, a spus avocatul Renz.

Missouri HB 1169 https://billcam.dailyclout.io/bill-texts/uNWj5bOW6b stabilește trei lucruri:

1. „Impune etichetarea și dezvăluirea oricărui produs care are calități de terapie genică.”

2. „Impune ca, dacă există pe piață un produs cu calități de terapie genetică, oricine să poată suna compania și să ceară aceste informații: «cum se răspândește? Poate avea loc fenomenul de excreție? Se răspândește prin contact - prin contact sexual? Există o modalitate prin care se poate răspândi?» Iar ei trebuie să dezvăluie aceste informații.”

3. „Impune existența consimțământului informat. Iar consimțământul informat include [a cunoaște despre] evenimente grave sau evenimente adverse de interes special. … Și este necesar consimțământul informat înainte de primi [vreun produs] cu terapie genică sau cu vreo proprietate medicinală.”

„Deci nu este un lucru dificil”, a subliniat avocatul Renz. „Nu cred că este un proiect de lege democrat sau republican. Este sponsorizat de un republican (Holly Jones), dar ar trebui susținut în mod universal.” Cu toate acestea, „a devenit cel mai controversat proiect de lege din istoria Missouri. Tot ce cerem este transparență și dezvăluire.”

Big Pharma nu poate să se opună transparenței și dezvăluirii de informații. Așadar, are nevoie de comunitatea agricolă pentru a o sprijini. Amintiți-vă că Bill Gates și PCC [Partidul Comunist Chinez] sunt cei mai mari deținători de pământuri agricole din America. „Așadar, aceștia [Gates și CCP] investesc râuri de bani în [asociațiile agricole] și îi cumpăra pe acești tipi. Ei nu reprezintă fermierii locali”, a declarat avocatul Renz

Dacă avocatul Tom Renz ajută ca Missouri HB 1169 să treacă, „aceste dezvăluiri și capacitatea de a obține aceste informații (există terapia genică în mâncarea mea?) se va aplica la nivel global”, a explicat avocatul. „Așadar, dacă putem câștiga într-un singur stat, adevărul din Missouri va fi adevărul din Iowa. Așa că trebuie să le spunem tuturor de pe planetă să-i sune pe acești tipi, să-i determine să treacă [proiectul de lege]. Este doar transparență și dezvăluire. Nici măcar nu îl interzicem. Ei încă pot produce alimente otrăvitoare. Trebuie doar să știm dacă le mănâncăm.”

Au renunțat deja la ideea „un ac în fiecare braț”. Să-i facem să renunțe și când vine vorba de introducerea terapiei genice în alimente, conchide autorul.