ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Nadya Swart de la BizNews.com l-a intervievat pe un avertizorul public Dane Wigington, specialist în geoinginerie, cercetător principal la GeoengineeringWatch.org și producător executiv al documentarului revoluționar The Dimming (VIDEO în bază). Potrivit celor dezvăluite în interviu (VIDEO mai sus), milioane de tone de nanoparticule toxice sunt pulverizate asupra noastră. 

„Am avertizat cu privire la această contaminare toxică a întregii noastre biosfere și cu privire la nanoparticulele de metale și oxidul de grafen din vaccinul anti-C19 și am vorbit despre faptul că asta face parte din agenda transumanistă de control și depopulare. Am arătat existența de metale în teste de urină după chelarea EDTA, ceea ce dovedește că oamenii sunt contaminați cu aceste metale toxice într-o măsură extremă”, scrie, într-o postare pe blogul său, Dr. Ana-Maria Mihalcea, medicul de origine română din SUA, care investighează conținutul vaccinurilor anti-covid.

Mai jos redăm postarea sa:


Analiza acestui om de știință, rămas sub anonimat, confirmă efectele toxice catastrofale asupra mediului la care suntem expuși, prin simpla respirare a aerului.

Urmăriți și să distribuiți acest video important:


Iată câteva aspecte importante din discuție:

Oamenii de știință au făcut teste și au colectat mostre de apă de ploaie în vestul mijlociu, peste 500 de mostre. Au fost testate pentru aluminiu, bariu, stronțiu și alte nanometale. Pe baza extrapolării calculelor la întreaga planetă, 40 de milioane de tone de aluminiu, bariu, stronțiu sunt pulverizate anual în întreaga planetă asupra porțiunilor de uscat. Acest lucru are consecințe catastrofale. De exemplu, concentrațiile de aluminiu și pH-ul în solul din California au crescut semnificativ. Plantele pot absorbi aluminiul, care are toxicitate ridicată. Se acumulează în sol și plante. 

Toate acestea se întâmplă la scară nano. Întreaga plantă este acoperită cu nano metale, iar nanoparticulele de aluminiu intră în țesutul plantei. Plantele mai mari, cum sunt copacii, pot încetini absorbția nutrienților, provocând moarte lentă și prelungită. Oamenii care ingerează plantele bioacumulează apoi aceste nanoparticule extrem de toxice în organismul lor, ceea ce provoacă îmbătrânire accelerată, boli și moarte prematură.

Încărcătura de nutrienți din toate alimentele a scăzut semnificativ la nivel mondial. Trebuie să consumăm mai multe alimente pentru a obține aceeași cantitate de nutrienți, întrucât toxicitatea aluminiului scade absorbția de nutrienți. Plantele și microbii suferă această otrăvire, iar solul devine mai puțin fertil. Chiar și animalele care sunt hrănite cu aceste plante cu deficit de nutrienți prezintă o densitate mai mică de nutrienți. În acest mod, oamenii ajung să aibă nu nivel de nutrienți mai scăzut, iar sănătatea lor este afectată. Este un efect în cascadă.

De asemenea, culturile OMG cresc mai repede, dar conțin jumătate din nutriție. Bariul și stronțiul pot avea efecte foarte negative. Sunt pulverizate 40 de milioane de tone pe întreaga planetă, dar nici o agenție de mediu nu cercetează acest lucru. Aceste elemente sunt toxice în mod sinergic - ceea ce înseamnă că combinația lor determină o creștere exponențială a toxicității cu un factor mai mare de 10000 de ori față de cazul când se combină, de exemplu, aluminiu și mercur. 

Monsanto a creat plante rezistente la aluminiu prin pulverizare extremă. Oamenii spun că nu constată creșterea limitată - pentru că se raportează la culturi care sunt mai tolerante, deoarece au fost modificate genetic pentru a tolera toxicitatea. Dar a avut loc pierderea densității nutrienților și creșterea bioacumulării toxice pentru oameni. În probele pe care le-au colectat apare oxidul de grafen de dimensiune nano, iar acum este pulverizat în mod obișnuit asupra omenirii. Ar putea exista particule mai mari, de peste 0,2 microni, pe care acest grup nu le-a cercetat, astfel încât cantitatea de material toxic ar putea chiar depăși cele 40 de milioane de tone pe an. Oxidul de grafen este prezent în apa de ploaie – numărul de efecte nocive ale acestui material toxic asupra sănătății umane este semnificativ.

Pentru cei care nu sunt conștienți de mecanismele toxice ale grafenului, vă rugăm să consultați acest articol:

 
FILMUL DOCUMENTAR THE DIMMING - VIDEO: