ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contractul pentru vaccinurile COVID-19 dezvăluit recent, încheiat între guvernul federal canadian și Pfizer pentru milioane de doze de vaccinuri experimentale ARNm arată că guvernul a acceptat că pot exista efecte adverse ale vaccinurilor „care în prezent nu se cunosc”, și totuși, a acceptat contractul și a impus vaccinarea.

Detaliile din contract au fost dezvăluite de The Canadian Independent, după ce le-a obținut printr-o cerere de acces la informații. Deși părți ale contractului sunt puternic redactate, este clar că guvernul federal al prim-ministrului Justin Trudeau știa că nu exista nicio siguranță că vaccinurile vor funcționa și că sunt 100% „sigure și eficiente”.

„Cumpărătorul recunoaște în continuare că efectele și eficacitatea pe termen lung ale vaccinului nu sunt cunoscute în prezent și că pot exista efecte adverse ale vaccinului care nu sunt cunoscute în prezent”, se arată într-o copie a contractului încheiat de guvernul federal cu Pfizer, din 26 octombrie 2020.

De asemenea, guvernul Trudeau a trebuit să recunoască, prin semnarea contractului, că vaccinul COVID și materialele sale au fost „dezvoltate rapid din cauza circumstanțelor de urgență ale pandemiei de COVID-19” și vor fi studiate în continuare după lansarea lor.

„Acordul de producție și aprovizionare dintre Pfizer și Ministrul Lucrărilor Publice și Serviciilor Guvernamentale din Canada” are 59 de pagini și include o secțiune care menționează că vaccinurile nu vor fi serializate. Când un vaccin este serializat, i se acordă un număr unic sau o altă identificare prin care se poate urmări călătoria acestuia completă în lanțul de aprovizionare.

Complet redactate în contract sunt secțiunile 8 și 9, care se referă probabil la „despăgubiri” și „asigurări și răspundere”, cum s-a dezvăluit recent într-un contract scurs între Pfizer și Africa de Sud.

LifeSiteNews a confirmat că contractul în cauză redactat lansat de The Canadian Independent este autentic, prin contactarea departamentului de media al Serviciilor Publice și Achizițiilor Canada.

„Public Services and Procurement Canada (PSPC) confirmă că aceasta este o copie redactată a unui contract dintre PSPC și Pfizer Canada ULC”, a confirmat pentru LifeSiteNews Alexandre Baillairgé-Charbonneau, reprezentantul PSPC pentru relații cu mass-media.

Health Canada a comandat 238 de milioane de „vaccinuri” COVID de la Pfizer Canada, care includ aproximativ 30 de milioane pentru 2023 și 2024.

Detaliile din contractul Pfizer nu dezvăluie cât a cheltuit guvernul pentru vaccinuri.

Guvernul Trudeau, cu ajutorul Departamentului de Sănătate, a promovat frenetic vaccinurile COVID, care au fost introduse în grabă pe piață. Încă le promovează, de data aceasta boosterul recent aprobat.  

În 2021, Trudeau a spus despre canadienii care „se opun cu vehemență vaccinării” că „nu cred în știință”, sunt „deseori misogini, adesea rasiști” și chiar s-a întrebat dacă Canada ar trebui să continue să „tolereze acești oameni”.

Un studiu recent realizat de cercetătorii de la Corelation Research in the Public Interest, din Canada, a descoperit că 17 țări prezintă o „legătură cauzală certă” între vârfurile mortalității din orice cauză și lansarea în viteză a vaccinurilor și boosterelor Covid.