ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antreprenorul și jurnalistul britanic Jim Ferguson, luptător pentru libertate și dreptate împotriva globaliștilor, fondatorul Freedom Train International, l-a avut invitat, într-o emisiune recentă, pe profesorul Dr. Robert W. Gorter, un reputat medic de origine olandeză, profesor care a predat la șapte universități.
 
În 1993, a fondat Institutul European de Cercetări Oncologice și Imunologice din Berlin, pe care l-a condus până în 2000. Este virolog, epidemiolog, oncolog și imunolog. 

În emisiunea lui Ferguson, Dr. Gorter a avertizat că oxidul de grafen este prezent în vaccinurile Covid ARNm.

Potrivit lui Ferguson, profesorul a primit amenințări cu moartea de la indivizi care au legături cu Big Pharma și a fost nevoit să angajeze ofițeri de securitate special instruiți și gărzi de corp, deoarece cercetările sale au scos la iveală un plan malefic care este implementat.

El a adus dovezi concrete despre prezența, printre altele, a oxidului de grafen în „vaccinurile” Pfizer și avertizează că există o modalitate prin care persoanele vaccinate sunt urmărite folosind stâlpi 5G și în special 6G.
 
Această tehnologie, fiind construită pe întreaga planetă în fiecare oraș important, este de fapt legată de sistemele de supraveghere în masă, controlate de o rețea extinsă de supraveghere alimentată de tehnologia IA.

Și mai alarmantă este capacitatea de a folosi tehnologia cu ajutorul dronelor pentru a trimite în mod eficient impulsuri 5G/6G persoanelor al căror sânge a fost contaminat cu oxid de grafen în urma vaccinării.

Potrivit profesorului Gorter, această metodă poate fi folosită pentru a-i pedepsi pe oamenii care nu se conformează și ar putea chiar să fie transmis un șoc suficient de puternic pentru a le opri inimile.

Aceste informații au fost păstrate în secret, deoarece ei nu doresc ca oamenii să știe sau să înțeleagă ce se întâmplă, susține profesorul.

Emisiunea integrală poate fi vizionată mai jos: