ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Promovarea „Strategiei naționale de vaccinare”, document avizat între alții de SRI și SIE (?), prevede în Planul de acțiuni și în documentele aferente tehnici de inginerie socială pentru atingerea obiectivelor de „PESTE 95% PENTRU TOATE VACCINURILE DIN CALENDARUL NAȚIONAL și peste 70% pentru vaccinările în grupele de risc”, după cum subliniază doctorița Anca Nițulescu de la Asociația Medici pentru Consimțământ Informat.

Cu toate acestea, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, întâmplător fiu de torționar bolșevic născut în URSS și criminal NKVD, invocă repetitiv că nicăieri nu este introdus în proiectul Strategiei de vaccinare termenul de „obligativitate”. Știm deja placa: nici „vaccinul” Covid nu a fost obligatoriu. Și nici „cerificatul de vaccinare”.

Dar dacă doar 40% dintre români s-au lăsat inoculați - în urma isteriei internaționale denumită în mod fals drept „pandemie” - cu seruri experimentale ARNm injectate de autorități ca „sigure și eficiente”, ne întrebăm care vor fi tacticile pentru a antrena celălalte „peste” 55 de procente din populație pentru aceeași operațiune.

Se spune așa: „Utilizarea de strategii inovatoare și abordări personalizate pentru a reduce numărul persoanelor nevaccinate și insuficient vaccinate în fiecare comunitate”. Cine se ocupă de asta: SIE sau SRI? Intervine generalul Rog? Același document-cadru - proiectul de HG prin care se ignoră voința suverană a Parlamentului - prevede la pagina 3, ca obiectiv de atins, „APROBAREA LEGII VACCINĂRII”. Singurul proiect de Lege a Vaccinării de pe agenda Parlamentului este cel în care apare de câteva zeci de ori sintagma „VACCINAREA OBLIGATORIE”. Cine minte așadar?

Cu siguranță, inginerii „Krivoi Rog” vor veni acum cu „informația oficială” că este vorba de „o nouă Lege a Vaccinării”, neconcepută încă. Ce executiv și legislativ de pe planeta aceasta elaborează o STRATEGIE a unei LEGI INEXISTENTE, care nu a fost discutată niciodată de forțele politice prezente în Parlament, singurele cu acest drept?

Citiți și Sinteza punctului de vedere al avocatului Gheorghe Piperea la așa-zisa „dezbatere” online de la Ministerul Sănătății: Proiectul induce implicit obligativitatea vaccinării, prin nenumărate dispoziții și frazeologie, ceea ce înseamnă că MS minte

În tot acest noian de minciuni, ieri, ministrul Rafila a mai trântit una. În Conferința de presă desfășurată chiar în timpul manifestației societății civile românești și a medicilor și avocaților cinstiți (la care au apărut și câteva figuri politice - dreptul lor, era bine să fie de la toate partidele), laborantul OMS a susținut pervers că și BOR este implicată în promovarea „Strategiei naționale de vaccinare”.

Redăm dialogul (video mai jos):

Reporteriță (min 28.57): Spuneați mai devreme că luați în calcul o colaborare cu Ministerul Educației (pentru promovarea obiectivelor strategiei). Luați în calcul și o colaborare cu Biserica Ortodoxă Română - mai devreme erau și preoți la... (protest)?

Rafila: Nu numai că luăm în calcul (dar) avem și un protocol încheiat în acest sens cu Biserica Ortodoxă Română. Eu am semnat un protocol de colaborare cu Preafericitul Patriarh iar acest protocol de colaborare include „bunele practici în domeniul prevenției și educației pentru sănătate”. Așa că avem nu numai toată deschiderea, avem și suportul, sprijinul Bisericii Ortodoxe.

Vedeți și ”Dezbaterea” cu scaune goale de la Ministerul Sănătății: Doi participanți își spun cuvântul. Stoian George-Daniel: L-am felicitat pe ministrul Rafila pentru că reușește să îngroape rapid PSD-ul electoral. Dr. Iulian Șerban: Mai puneți mâna pe carte!

În realitate, documentul invocat abuziv de Rafila, semnat în 25 octombrie 2022, între el și Patriarhul Daniel, este un „Protocol privind desfășurarea activităților de asistență religioasă creștin-ortodoxă în unitățile sanitare subordonate Ministerului Sănătății”, care nu are prevăzut nici un punct legat de vreo campanie de propagandă pentru vaccinare a BOR, așa cum a lăsat să se înțeleagă Rafila și cum a și solicitat de altfel presei ministrul OMS în aceeași conferință (bani sunt, din nou), ignorând, voit, informarea asupra tuturor aspectelor legate de vaccinare, inclusiv a factorului „moarte subită”.

Conform agenției de presă a Patriarhiei, Basilica, prin acest Protocol, „cele două instituții se angajează să promoveze:

  • Adoptarea unui stil de viață sănătos prin educație pentru sănătate și educație religioasă;
  • Evitarea consumului de produse care dăunează sănătății: tutun, alcool, droguri, alimente și băuturi care au un impact negativ asupra sănătății etc.;
  • Educarea și sprijinirea familiei în conștientizarea rolului important al copilului în sănătatea familiei și a societății;
  • Îmbunătățirea accesului la servicii de asistență medicală primară prin creșterea gradului de conștientizare privind importanța prezentării la medic pentru consultație de la primele simptome de boală și la consultații periodice preventive.”

Cine este mincinosul? Desigur, poate fiul de torționar și criminal antiromân A. Rafila se referea la vreun alt Protocol, semnat cu Patriarhul „Bisericii Paralele”, Eminența Sa V.C. Bănescu. Parafat, desigur, tot de SIE și SRI.

Aia nu mai știm...

VIDEO: