ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unitatea antiteroristă din Rusia ar fi prevenit un atac terorist asupra jurnalistului Tucker Carlson, atac care ar fi fost planificat de Direcția Principală de Informații din Ucraina, susțin mai multe surse publice. Un bărbat a fost arestat la Moscova sub acuzația de terorism. Acesta a mărturisit complotul și a oferit detalii într-o transmisiune video, preluată și de contul oficial al lui Donald Trump de pe Telegram. Redăm videoul mai jos.

Știrea continuă după VIDEO:

 
Forțele antiteroriste ale Rusiei ar fi dejucat un atac terorist la Moscova, atac care ar fi fost planificat, dirijat și finanțat de Direcția Principală de Informații a Ucrainei, susțin acestea. Celula teroristă ar fi fost operată de „agenți ucraineni” cu scopul de a efectua un atac asupra jurnalistului american Tucker Carlson în timpul vizitei sale la Moscova, potrivit theinteldrop.org.   

Teroristul arestat a mărturisit complotul și a oferit detalii. Pentru efectuarea atacului, el a fost dotat cu DEI (dispozitiv exploziv improvizat). El ar fi fost însărcinat să instaleze dispozitivul exploziv sub vehiculul lui Tucker Carlson în parcarea subterană a hotelului Four Seasons, unde jurnalistul a fost cazat în perioada 1-8 februarie.

În interogatoriul său, Vasiliev Piotr Alexeievici a relatat că a primit instrucțiunile și locația dispozitivului exploziv, dar că a fost arestat înainte de a comite atacul, iar apoi a fost forțat să mărturisească după ce a fost reținut. El a mai menționat că agenții ucraineni i-au promis 4000 de dolari pentru executarea cu succes a sarcinii.

Tucker Carlson a vizitat Moscova la începutul lunii februarie pentru a-l intervieva pe președintele rus Vladimir Putin. Fosta gazdă Fox News a dezvăluit că, în urmă cu trei ani, administrația Biden i-a spionat ilegal mesajele sale private și le-a scurs către presă pentru a-l împiedica să-l intervieveze pe Putin. Celebrul jurnalist a mai spus că este „destul de sigur” că au făcut același lucru și luna trecută, dar a decis să meargă oricum la Moscova.

Știrea a apărut și pe canalul de Telegram Trump Office.