ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost angajat de la o clinică de „schimbare a genului” din SUA, care ar urma să fie închisă în curând, a dezvăluit că medicul-șef al clinicii nu ezita să ofere tratamente hormonale și a adăugat că părinții sunt „intimidați de acești medici care sunt de partea copilului lor și au multă putere. [Medicii] îi pot raporta pe părinți și apoi le pot lua copilul.”

Fostul angajat a dezvăluit recent acțiunile unuia dintre medicii principali ai clinicii, dr. Richard Ogden Roberts, și implicarea acestuia în mutilarea copiilor.

În timpul unui interviu acordat lui Christopher Rufo, care a condus eforturile pentru închiderea clinicii de gen de la Spitalul de Copii din Texas la începutul acestei luni, a dezvăluit că astfel de medici și facilități medicale „distrug” copiii, relatează LifesiteNews, care prezintă cazul revoltător. 

Fostul angajat a explicat că lucrează „foarte îndeaproape” cu dr. Roberts și „am vrut doar să observ singur cum vorbește cu ei [pacienții]” și „cum arată istoricul lor, ce alte afecțiuni medicale subiacente mai au.”

„Este absolut uimitor: atât de multe dintre diagramele pe care le-am citit în timp ce îmi făceam munca arătau probleme grave de sănătate mintală. Erau autiști. Au avut tentative anterioare de sinucidere. Erau deprimați. Luau medicamente pentru anxietate. Au un fel de handicap. Este pur și simplu șocant.”

Denunțătorul a explicat că Roberts nu ezita să prescrie hormoni sau să mărească dozele și a susținut complet procedurile de dublă mastectomie pentru minori.

„Dr. Roberts are o atitudine extrem de încurajantă în ceea ce privește tranziția lor și, în esență, face tot posibilul pentru a se asigura că sunt fericiți, cel puțin fericiți în exterior, pentru că sunt absolut sigur că nu sunt deloc fericiți în interior. De asemenea, este foarte amabil. Face ce vor ei. În fond, nu are loc o analiză critică a procesului.”

Denunțătorul a spus că copiii au nevoie doar de „îngrijire cu Dr. Roberts” și, după o consultație, el îi va prescrie copilului „aproape imediat” blocante pentru pubertate. Părinții „se tem să nu fie raportați la Serviciile pentru Protecțiea Copilului... dacă nu își susțin copilul [în „tranziție”], că copilul lor se va sinucide sau se va autovătăma – ceea ce este o minciună”.

„Sunt intimidați de acești doctori care sunt de partea copilului lor și au multă putere”, a adăugat denunțătorul. „Ei ar putea să-i raporteze [pe părinți] și apoi să le ia copilul.”

Medicii, potrivit acestuia, sunt „activiști” care „trăiesc pentru a primi aplauzele comunității medicale”. Ei sunt susținuți de voci influente, inclusiv de mass-media și Big Tech, ceea ce îi încurajează să continue „să se joace de-a Dumnezeu”.

Denunțătorul „devastat” – care a preferat să piardă un loc de muncă bine plătit în industrie – a explicat cum „o cultură a fricii”, „neexprimată”, este impusă în întreaga lume a „tranziției de gen”, care recunoaște faptul că „medicina transgender [sic] este extrem de profitabilă.”  

„Simt realmente că există o prezență demonică la locul meu de muncă. Și sunt 100% împotriva acestei ideologii și a acestei mișcări care convinge copiii că s-ar fi născut într-un «corp greșit» și apoi sunt «afirmați» de către adulții care vor să profite de ei și să câștige bani.”

„Nu există absolut nicio dovadă că o intervenție chirurgicală transgender [sic] va «vindeca» depresia pacienților sau orice problemă de sănătate mintală prin care trec”, a conchis denunțătorul. „Avem o generație de copii cu probleme de sănătate mintală... și trebuie să tratăm aceste probleme corect, nu recomandându-le să-și schimbe sexul pentru a-și rezolva problema de sănătate mintală.”

„Îi distrugem. Ei se vor trezi peste 10 ani și vor descoperi că sunt infertili, că nu pot avea copii, că sexualitatea lor este complet disfuncțională; că nu pot funcționa ca o ființă umană normală. Și, în cele din urmă, cred că această conștientizare îi va face să se autorănească – atunci când se vor trezi și își vor da seama că au fost deja distruși.”

Legislația din Texas pentru protejarea copiiilor față de hormonii și operațiile mutilante – legislație care a fost blocată în instanță în 2022 – a câștigat un nou impuls luna trecută, după ce Project Veritas a publicat un raport de investigație care dezvăluie care sunt clinicile de gen din New York și Texas care au început să facă „tranziție” copiilor în vârstă de opt ani. Videoclipul a atras atenția parlamentarilor republicani Ted Cruz și Chip Roy, care au transmis rapid o scrisoare prin care cer răspunsuri cu privire la scandal.

Săptămâna trecută, legiuitorii din Texas au adoptat SB 14, care ar interzice efectiv mutilarea chimică și chirurgicală a copiilor care au confuzie de gen. Guvernatorul republican Greg Abbott se așteaptă să semneze proiectul de lege. După o investigație lansată de procurorul general de stat Ken Paxton, Spitalul de Copii din Texas a anunțat că organizația va întrerupe practica de mutilare a copiilor după semnarea de către Abbott.