ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Public Attitude, organizație înființată de către Simona Niculescu la Paris, organizeză un eveniment în sprijinul românilor plecați în străinătate, dar care vor să se întoarcă în țară.

Pe 20 iunie, la Casa de Cultură George TOPÂRCEANU din Curtea de Argeș, de la ora 18:30, asociația va organiza un eveniment la care „vor lua cuvântul oameni ce s-au lovit de diverse piedici dar au reușit să le rezolve. Vor fi vorbitori oameni care au reușit să rezolve probleme aparent insolubile, cu expertiza asociației noastre care a intervenit în fază pre-litigioasă”.

În cadrul evenimentului, cunoscuta interpretă Mariana Anghel va lasa piesa „Frați români, veniți acasă”, pe care o puteți asculta în avanpremieră, accesând linkul de mai jos.

Asociația Public Attitude este înființată de Simona Niculescu, celebra autoare a Manifestului de la Băiculești. Organizația își propune să pună accentul „pe rezolvarea amiabilă a litigiilor ivite cu ocazia repatrierii, asociația noastră este un partener atât pentru administrația publică cât și pentru românii expatriați, încurajând dialogul și aplanând diversele conflicte încă din faza incipientă”, după se arată pe siteul propriu.