ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camelia Smicală, mama româncă rezidentă în Finlanda, ai cărei copii au fost confiscați, separați și instituționalizați de autoritățile statului, a redistribuit pe pagina sa de Facebook o filmare făcută în urmă cu 2 ani, alături de câțiva parlamentari români din Comisia pentru Comunitățile de Români din afara granițelor țării. Situația familiei Smicală nu numai că nu s-a îmbunătățit de atunci încoace, dar s-a înrăutățit simțitor și e tot mai probabil ca aceste tendințe totalitare să fie importate din occident și în țara noastră. Iată mesajul Cameliei Smicală:

„Vă rog sa urmăriți cu atenție acest interviu. A fost live, fără nici un fel de pregătire. Este de acum 2 ani, dar nimic nu s-a schimbat, sau, mai bine zis, s-a schimbat în rău, cu toate pozele frumoase pe care le pun pe Facebook.
Între timp, România (autoritățile) ne-au abandonat, iar ceea ce spuneam în urma cu 2 ani în urmă se îndeplinește: Referendumul a fost îngropat, educația sexuală aberantă se introduce în școli, iar copiii voștri sunt în pericol. În plus, aveți aici, povestea noastră, pe scurt.
Am observat că sunteți interesați doar de poze frumoase cu copiii, poze la care primim mii de like-uri. Adevărul, spus direct, se pare că nu interesează pe nimeni.”

În cadrul filmării, românca atrage atenția că situația ei nu este un caz izolat, ci că tuturora ni se pregătește la scară largă un sistem restrictiv abuziv similar:

„Vă cer să continuați protestele nu pentru noi, ci pentru viitorul copiilor dumneavoastră, pentru că în țările nordice, în Marea Britanie, în Canada, sunt implementate aceste sisteme prin care copiii sunt răpiți într-un cadru legal. Se urmărește ca aceste sisteme să se implementeze la scară mondială. Deci nu este vorba numai despre noi. Aceste sisteme trebuie oprite, scoase în afara legii”, afirma Camelia Smicală în 2017.

„Copiii nu au fost despărțiți doar de mamă, ci sunt despărțiți între ei, nu sunt nici măcar în cadrul aceluiași centru social, li se refuză asistența consulară, religioasă, școlară”, adăuga parlamentarul român Constantin Codreanu.

„Aceste centre „sociale” sunt plasate în pădure, în locuri foarte bine izolate, în clădiri mai mult închise, unde copiii sunt izolați între ei și de restul lumii”, observa și parlamentarul român Doru Coliu.

„Vă rog, trebuie să meargă cineva de la Parlamentul European în aceste case de copii, să vadă acele celule în care sunt băgați copiii. Sunt celule mai rău ca la închisoare. Iar pe finladezi îi rog să le explice care e rolul acelor celule în case pentru copii sub zece ani”, atenționa Camelia Smicală.
 
„Vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce faceți pentru noi și vă rog din suflet să nu abandonați lupta, faceți-o și pentru copiii voștri, ca niciodată copiii voștri să nu ajungă în situația în care sunt copiii mei!” - concluziona mama româncă în finalul filmării.

La nici două postări distanță, aceasta revine, citând un interviu exclusiv pentru Active News și subliniind următoarele: 
 
„Cam tot ce am declarat public cu ani în urmă, s-a dovedit a fi adevărat. Deci:

-ancheta Avocatului Poporului din Finlanda a dovedit ca aceste "case de copiii" sunt de fapt "lagăre" în care copiii sunt abuzați în cele mai groaznice moduri. Ancheta nu a avut răsunet practic. Afacerea continuă.

-am spus că la baza furturilor de copiii stă o rețea de pedofilie. Zeci de cazuri de pedofilie au fost demascate în Finlanda, Poliția afirmând că "reprezintă doar vârful icebergului"

-am declarat că se urmărește distrugerea familiei și că aceasta se va implementa și în România. Dovada, programele de educație sexuală deviantă care se introduc acum în școlile din România.

-și mai sunt...”