ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Drama familiei Smicală continuă să nască reacții în România. Astfel, pe 11 noiembrie, în fața Ambasadei Finlandei la București, este programat un protest împotriva deciziilor statului finlandez de a-i despărți pe copiii Mihai și Maria de mama lor.

Evenimentul va începe de la ora 12:00 (strada Atena 2 bis) și Coaliția pentru Familie a lansat un apel pentru ca românii să vină în număr cât mai mare.


„Devastatoarei suferințe a unei mame căreia i-au fost luați copiii și a copiilor ei rămași fără mamă, apelurilor lor repetate, autoritățile publice nu le răspund de doi ani…

Dar noi putem să îi ajutăm? 
Suntem alături de ea? 
Mame, fii, tați români, bunice și bunici, s-o ascultăm pe această mamă sfâșiată de suferință și pe copiii ei, să dovedim că ne doare suferința ei, că nu putem tolera indiferența cu care este tratată!

Să îi apărăm pe copiii familiei Camelia Smicală! Să-i aducem acasă, lângă mama lor!

Coaliția pentru Familie, susținătoarea celor 3 milioane de români care au știut să ceară într-un singur glas același lucru și Platforma civică ÎMPREUNĂ, cea mai largă reunire de ong-uri și intelectuali de pe teritoriul întregii Românii, vă cheamă sâmbătă, 11 noiembrie 2017 ora 12.00 în București, în fața ambasadei Finlandei, să arătăm autorităților ambelor state că românii știu să fie uniți pentru copiii lor”, se arată în mesajul publicat pe pagina de facebook a evenimentului.